Tindras öga..

Skulle jag ha pluggat igår inför omtentan nästa vecka, vad händer då, jo jag upptäcker att tindras öga ser jättekonstigt ut, det stod ut massor. Klockan var 19, så det var bara att ringa runt och se vilken av de jourhavande veterinärerna som var närmast, sen iväg till Blå stjärnan. Där var vi i typ en timme, fick sitta och vänta i typ 40 minuter eller mer.

Veterinären hade inte direkt koll, man ser att hon har ett sår på ögat och att de är svullet, men hon babblade om att att det skulle vara en muskelbristning i en muskel som håller in ögat och att vi skulle lämna henne för natten så små djurs veterinärerna kunde titta på de nästa dag och då kanske sy ett eller två stygn som höll ihop ögat, ett kalas som skulle gå på typ 3000 kronor.. Eftersom vi inte trodde de var muskeln så tog vi ögondroppar istället...

Om ni vill se bilder: http://www.titande.se/tindra

Så det blev inte så mycket pluggande...

Hästar

Jag har hållt på med hästar nästan hela mitt liv. Jag har dock aldrig haft egen häst, men tagit hand om andras hästar och hållt på med hästar som om de var mina egna, fått göra precis vad jag vill.

Nu är jag ju i ett stall ganska många dagar i veckan, dock rider jag sällan, red i våras lite grann och i höstas, men jag känner att de ger mig inte speciellt mycket. Visst det är jättetrevligt att komma ut en stund i skogen, men det ger mig inget nytt. Jag känner att om jag ska komma framåt i min ridning så behöver jag en egen häst jag kan lära och rida som jag vill. För det går inte med någon annans häst, som lär sin häst på sitt sätt...

image36

Britta

Hade tänkt skriva i morse, men då gick det inte att logga in förän precis innan vi skulle iväg så då hann jag inte.
Var i alla fall på Britta idag, fick skjuts upp, vilket var skönt, bil hela vägen :D
Vi var väl runt 10-14 personer som satte fast bommar och gafflar, fick riktigt mycket gjort trots att vi bara stannade en dag. Fick förfrågan eller rättare sagt i uppdrag att skriva för föreningens tidning under sommaren, göra rapporter från sommarens seglingar osv. Riktigt skoj, får se vad jag ska göra av det, kanske en skvaller spalt :p Skulle vara något med tanke på alla intriger ombord. Förra sommaren var det snäppet för mycket dock, inte så roligt att höra allt som sas om en, speciellt som de mesta var helt uppåt väggarna!

Har dessutom bestämt att min Miranda nalle ska få se sig om i världen och bli en seglare, han/hon/det behöver dock ett namn, alla förslag är välkomna!

Nu ska jag gå och sova!

L+ M = 8 månader!


När M kom hem idag fick jag en rödros, det tog en eller två sekunder innan jag kom på varför. Vi firar ju 8 månader idag! Jag blev jätteglad och satte den i vatten och satte fram på bordet, så grejade vi lite och sen var jag tvungen att gå in på toaletten och vad sitter inte på toaletten om inte en gigantisk Miranda nalle! Jag har alltid velat ha en Miranda nalle, men aldrig fått någon så jag blev sjukt glad och rörd. Till saken hör att nallens huvud var inlindat i toalettpapper. Jag fick förklaringen att M hade varit runt hela stan i jakt på en koala mjukis, men inte hittat någon (hans smeknamn på mig är "sin lilla koala") och toalettpappret var för att han tidigare sagt att jag vart nominerad till M:s pris för världens bästa flicka, vilket priset är en nalle inlindad i toalettpapper. Fråga mig inte varför, förklaringen till det var i stil med att det var inte nobelpriset utan ett budgetpris.
Blev i alla fall så sjukt glad över min nalle!


Nallen inlindad i toalettpapper:

image35

Nalle utan papper:

image34




Våren

Fick veta igår att omtentorna ligger 5 och/eller 6 maj, alltså dagen efter utbildningsseglingen, så jag är lite orolig att jag missar sista dagen på den.... Varför ska allting krocka? Blir bara så sjukt trött..

Efter att ha varit dödstrött flera dagar i rad så har jag bestämt mig att öka mitt energi nivå, med att bland annat äta frukost, vilket jag inte gjort på flera år. Så det blev musli och havrepuffar.

Jag på någon tidigare utbildningssegling:

image33

Tankar

Nu har jag kommit hem, först cyklade jag till stallet, sen cyklade jag till gymmet. Tränade armar och rygg, skönt, men var rätt slut efter att ha sprungit och simmat och tränat igår.

Sen fick jag veta att mina omtentor är om en och en halv vecka! Fick grym tenta ångest... men det kanske går bra, i värsta fall får jag väl återkomma i höst och tenta om...

Ångrade så att jag inte har med mig kamera överallt jag går när jag i morse cyklade förbi brunnsparken och de höll på att högtryckstvätta fontänen, var så läcker, rykte om hela fontänen, med gubbarna som jobbade som siluetter i den låga solen...De hade blivit ett underbart kort...

Iväg till gymmet

Har varit ute och sprungit i skogen, tänkte springa en mil, men eftersom de har skyltat spåren så dåligt så blev de antingen 4 eller 6 kilometer, tror det var 6, men är inte säker. Tog i alla fall 40 minuter, helst vill jag kunna springa milen på under en timme, så jag får ligga i.

Nu ska jag till gymmet, så funderar jag på om jag ska simma några längder också, var ett tag sen, och sen ska jag lägga mig i solariumet och kanske få lite färg på mina kritvita ben :D

Byxmått :p

Lägger upp mina kroppsmått och min utveckling:

image32



Tisdags dravel

Jag har träningsverk :S Borde ut och springa snart också, men de huvudet känns som någon fyllt det med bomull, men jag måste. Man bygger inte muskler och flås med att sitta still, sen ska jag cykla till gymmet och träna ben och mage...Kanske ska simma också vi får se.

Blir så trött på min skola jag har omtentor kvar men de vägrar säga när vi ska komma dit och skriva dem. Så jag kanske ska dit om två veckor, men jag vet fortfarande inte. Lite smått irreterande.

Måste hitta ett sommarjobb också, men det verkar omöjligt, och om jag mot allförmodan skulle få ett så missar jag antagligen nordisk, vilket suger ännu mer...

Träning

Cyklade till stallet imorse, tog 40 minuter, 10 minuter fortare än sist, vilket är bra. Sen efter det cyklade jag till gymmet, och var jag trött eller. Alltså inte trött i huvudet utan i musklerna, hade tänkt träna i en timme, men orkade bara 45 minuter. Sen kom jag på att jag hade ju inte ätit något sedan igår kväll. Måste bli bättre på det, annars kommer jag ju aldrig bygga muskler :S

God morgon

Idag är jag trött, har inte alls lust att cykla iväg till stallet. Gick och la mig sent igår efter att ha varit ute och ätit middag, sedan gått på cafe och skrivit om mitt cv. Lite hemskt att se allt man gjort på papper, "this is what you achived so far"- liksom. M hjälpte mig och sen satt vi och skrev rent det lite på datorn, och när jag väl kom i säng så hade jag svårt att sova. Men men en uppfriskande cykel tur kanske råder bot på det :)
Solen lyser ju idag, var lite rädd att det skulle ösregna eller något, och idag har jag inte fullt lika mycket kläder på mig som förra gången, då höll jag på att dö av värmeslag, får se hur fort det tar den här gången. I fredags tog det 50 minuter dit. Det går så himla trögt att cykla genom stan, men nu måste jag kila om jag inte vill missa fodringen.

Solen strålar

Det var roligt igår på Absynth, dock tycker jag det kunde varit lite mer Sisters of Mercy, men de spelades både Laibach och Covenant, så jag var rätt nöjd ändå. Modevisningen var väldigt kort, och väldigt mycket lackkläder, hade gärna velat se någon av dera balklänningar. Men man kan inte få allt här i livet.

Får se vad vi ska hitta på idag. Jag borde gå ut och springa, men förkylningen har gett mig hosta, så jag vet inte om jag ska vila så att förkylningen går över en gång för alla.

Absynth

Trött Linda efter en hel kväll på Absynth
I Linne från Usa
Halvgenomskinlig top från Frankrike
Halsband från Frankrike
image31

Utgång

Ska snart iväg till Absynth och kika in Odiums modevisning.
M ska ta med kameran så jag återkommer med bilder och kanske en outfit.
Kan ju säga att de jag ska ha på mig är en svart ganska lång kjol, ett lenore linne och en halv genomskinlig blus.



Linda; the sandpapperer

image29

Här har  vi då Linda i
Grå mössa från Stadium pris runt 150 kr
Randig scarf från Boutiq i Nice pris 5 euro
Röd stickad tröja från pojkvännens garderob
Röda Gill seglarställsbyxor från Watski pris runt 2000 kr
Blåa Gill seglarhandskar från Watski pris 349 kr

image30

Gårdagen

Skrev inget igår för jag var så himla trött när jag kom hem. Cyklade till stallet på morgonen, vid 7, det är 1,1 mil, och det tog ungefär 45 minuter, så var jag i stallet till klockan två, tog mycket längre tid än jag trodde. Sen var det bara att cykla till gymmet. Det ligger som tur är på vägen hem ,så det blir ingen omväg.
Jag arbetade med ben och mage, var ganska slut efteråt, sen så cyklade jag hem. Sen var jag i princip död. Jag skulle inte varit död om jag inte ar förkyld...
Nu ska jag fortsätta städa råttburen innan råttorna har gömt alla mina svampar :s

Ska lägga in lite bilder sen från arbetshelgen

Tjingtjing

Cykeltur

Varför blir jag aldrig frisk?
Känner att jag borde sätta igång och hård träna, men de går ju inte när någon fyllt hela skallen full med snor!! Ska i alla fall iväf och cykla nu och se hur lång tid det tar att cykla till stallet.

Fortfarande sjuk..

Fortfarande förkyld, usch och blä rent utsagt!
Vill börja träna hårt, men kan inte eftersom jag är sjuk, och jag vill ju inte bli mer sjuk, så jag har tränat lite lungt de här två senaste dagarna, typ 10 min på kond cykeln och sen lite styrka. Riktigt skönt att få använda musklerna igen, även om energin typ är noll...

Igår byttes det hjul på cykeln så imorgon ska jag prova och se hur lång tid det tar att cykla och hur man cyklar till stallet, jag har räknat ut att de är ungefär en mil dit så det blir en bra motionsrunda. Men jag vågade inte cykla imorse innan jag visste hur man cyklar, så jag inte blev jättesen till morgon fodringen...

Ska nog ta lite the nu så kanske de känns bättre :)

Chokladfrosseri


De här är min absoluta favorit choklad: Whiskey tryffel


Förkylning

I helgen har jag varit uppe och arbetat på Britta, vi tog av all plåt på 3 timmar, vilket är någotslags rekord, men sen var vi ca 20 personer också.
Jag kom ju hem i fredags kväll och sen åkte vi upp till Britta i Uddevalla på lördag morgon, men under natten fick jag jättehög feber, och låg och feberyrade halva natten, så jag har varit rätt borta under helgen. Jag skulle ta det lungt, men att säga till mig att ta de lungt, ja de brukar inte gå så bra. Så vem var upp i masten och satte upp fall och block? Jo, jag, inte bara jag, men bland annat.


image28

Ännu mera morr

Skulle tagit tåget 13:01, men hade inte köpt biljett innan, nej då är de slut, så nu får jag sitta här fram till 14:48... kul.. eller inte..

Morran och My

Vad gör man när man bara har lust att kasta allt i luften och bara springa därifrån, bara sätta sig på första bästa buss/tåg/flyg och bara försvinna, när man inte orkar mer?
När man bara har lust att skrika "Fuck you and Fuck you TOO" och bara dra, från världen i stort.

Har någon ett bra tips snälla berätta!

Äntligen!

Å så underbart, bara tentor kvar, (ja och brandövning, men de ska bara bli kul!)
Imorn åker jag hem wihooo!!!

Dinner

Vem har sagt att Kalmar inte kan vara lite trevligt, en av tjejern jag går med fyllde år i dag så efter en låååångt farligt gods tenta gick vi ut och åt middag på resutrang. Jättetrevlig, god mat, trevligt sällskap helt wonderfult helt enkelt!
Vi beställde inte in någon desert men kocken kom ut med choklad tryffel! Super helt enkelt, sen när han fick höra att F fyllde år kom han ut med en sån där typ "raket" som sprutar eld, ned klämd i en lime. Sjukt kul!


I skolan

Sitter i skolan och väntar på att andra gruppen ska bli klara med sin bryggtjänst, har percis gjort min, vi gick mt Drogden, Öresund.
Jag var pilot, så förhoppningsvid kommer jag var co-pilot nästa gång, om han inte sätter mig ensam, hoppas verkligen inte det....
Har Farligt gods tenta i eftermiddag, men vi har typ inte ens gått igenom hälften av vad som kommer, så de kommee bli typ en "lektions tenta" vad de nu innebär...

Börjar bli måttligt trött på den här utbildningen... men snart är den slut! och bara en bryggtjänstkvar wihoo!

Nere

Ja bloggen kommer som sagt bli mer aktiv på fredag igen, då jag kommer hem. Som jag skrivir förut finns det inte så mycket att skriva när man är här nere i kalmar, jag bara pluggar hela tiden. Från åtta på morgonen till sex på kvällen går jag i skolan, sen så läser jag när jag väl är på hotellet.

Men något som är underbart är att de är ljus på kvällarna och luktar sommar! Man får verkligen känslan av en kylig sommar kväll (okej väldigt kylig), men ändå, sommar.. så underbart!

Tankar

Den här veckan är jag nog ganska tråkig, då jag är i Kalmar och de enda jag gör här är att vara stresad och går i skolan..
Fast det är lite kul för en av mina kursare ska gifta sig, så de blir väldigt mycket "girl-talk". Något jag inte får såmycket av i vanliga fall då jag mest umgås med grabbar, och ja de blir inte så mycket girl talk där kan jag säga..

En bra sak är att jag lyckats formulera mina tankar för mig själv, så nu vet jag vad det är som gnager i huvudet, ett framsteg, sen hur jag får det att sluta gnaga, en helt annan femma....

Snart ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och sedan gå hela dagen..

Go natt

Telefonsamtal...

Alltså prata i telefonen med pojkvänner när man är borta är ibland hopplöst, speciellt när man gör det över skype så de har andra saker att gör samtidigt. De pratar i ett par minuter sen är de tyst, så försöker man prata med dem och de enda man får till svar är "mm", "ja..", "aha".... Liksom varför har du mig ens på tråden??
Ibland blir man bara för trött....

Piss

Usch känns inte alls bra just nu... Sitter på tåget ned till Kalmar och det är en sak som gnager i huvudet. Jag skulle vilja prata med M om det hela, jag vet inte om det blir bättre, eller kanske värre av det, men jag tror att det är bättre att prata med honom om det och nu är jag på väg ned till Kalmar och kan inte göra det föräns på fredag. Vilket inte känns bra, för jag vill ha det ut ur mitt huvud NU! Men samtidigt känns det inte bra att ta de över telefonen...

Kalmar...

Nu har jag packat det jag ska ha ner till Kalmar, det är samma visa som varje gång, att jag verkligen inte har lust att åka ned, men det är näst sista gången nu! Så skönt, så är man klar med skiten sen.
Har suttit och rättat mitt sjökort nu halva morgonen, borde klä mig för att åka sen, har haft mys kläder hela dagen.


Min nya väska!

Efter att ha tittat och kikat, gå runt i olika affärer, gått tillbaka, gått till den andra, gått tillbaka igen, tittat och kika ännu mer, så blev den här underbart vackra röda väskan från Titan för 899:-. Det blev inte den rosa för att den var så smäckig, och mycket mindre än de andra jag tittade på, men den röda är väldigt fin den med!

image26

image27

Städpanik

Nu har jag tagit ett beslut, jag struntar i träningen idag och städar istället, för jag får got damn panik på att de ser ut som skit här hemma. Kläder och tallrikar överallt, så nu ska de banne mig bort! Plus att de känns inte speciellt schysst mot M om jag ska bort en vecka och lämnar lägenheten i kaos, så då får jag offra lite träningstid till städning, men jag kan i och för sig behöva lite vila eftersom jag inte känner mig direkt i topp just nu..

*Linda blir rabbiat*


Grått

Usch jag är så trött i dag, helt sänkt. Och vädret gör det inte bättre, bara grått och jättetrist.
Min käre far ringde igår och sa att min bror hade med sig presenter från honom ner från Stockholm, så då inleddes operation "Få-tag-på-lillebror", vilket är mycket svårare än vad man kan tro. Tillslut fick jag i alla fall tag på honom, han var tydligen på pub runda och kunde inte riktigt prata, men han skulle ringa idag, de tror jag så mycket jag vill på, får väl ringa honom i eftermiddag, när han kanske har kvicknat till.
Sen vill jag ha sommarjobb också, vilket är sjukt svårt att hitta, ingen vill ju ha mig! Vilket jag inte förstår, för jag har stor service och kund erfarenhet, och gjort massa saker, så jag har ju en brederfarenhet, men de vill ändå inte ha mig *gråter en skvätt*

Längtar till sommar och segling
image25

Ny väska

Min älskling berättade i dag att han tänkte att jag kanske behövde en ny resväska nu när jag ska ned till kalmar nästa vecka och dessutom har min andra resväska rest sin sista resa. Blev så glad!
Har spanat in den här:
Men jag vet inte om den är för liten, så jag får se imorgon, om inte annat är den sjukt snygg!

Älskling på tv


Min älskling var på tv, de hade testat Estonia på hans jobb och idag var pressen där för att filma och titta.
Efter två år har de kommit fram till att de var bogvisiren, no shit sherlock! Jag fattar inte varför man fortsätter forska på det, de enda anledningen jag skulle kunna hitta är att förebygga andra olyckor, men båten blev ju byggd på åttio-talet, typ 20 år sedan, de är ju inte som man redan kommit fram till att båten vart undermåligt undehållen eller som att det inte redan skett kraftiga förändringar i skeppskonstruktionerna..
Båten skönk, folk dog, move on!

För att se gå in på:
http://tv4nyheterna.se/2.139?videoId=1.366395

Och sen tryck på estonia länken!

Vovve

Jag måste verkligen duscha idag, jag skulle duschat igår, när jag kom hem ifrån gymmet, men av någon anledning så blev det aldrig av. Så min stackars pojke fick sova med en vidrig flicka i natt, så nu måste jag verkligen in i duschen :s Det är ända nackdelen med att faktiskt anstänga sig så att svetten lackar på gymmet, man blir genom svettig, tycker de borde ha mer fläktar där inne.

Jag skulle verkligen vilja ha en liten hund, eller den behöver inte vara liten, men en hund, men det är bara två problem, ett min älskling är allergisk, men jag kanske kunde få honom att knarka tabletter konstant. Eller så skaffar jag egen lägenhet. Problem två är att jag vet inte vad jag gör i höst och om jag kommer vara borta längre perioder så är det ju inte bra att skaffa en vovve. Men jag skulle så gärna vilja ha en vovve, så länge får jag kika på söta bilder istället...


Chokladfrosseri

Just nu håller jag på att frossa i choklad, jag har lite dåligt samvete över det, men det är ju så gott!
Mer choklad åt folket!


Trött

Usch har ingen alls lust att åka till stallet idag, men måste man så måste man, vill hellre ligga kvar i sängen och gona...

M tyckte inte heller bilderna var speciellt bra, rättare sagt han tyckte dem var ganska kassa, kunde gjort dem bättre själv, och jag håller med. Ångrar lite att jag köpte två bilder, men det var så svårt att säga att man bara ville ha gratis bilden när man satt där med den jättetrevliga fotografen bara några meter i från en....

Plugga

Sitter och håller på med min reseplanering nu som ska vara klar innan jag åker ned till kalmar på söndag. Det är lite träligt, jag hoppas bara att jag får alla bäringar och latituder rätt, så lätt att snurra till alla siffor.
M är och handlar, tror det blir nachos, om någon har en rätt som inte är nachos, lax eller köttbullar får ni gärna skriva det, då de känns som de tre rätterna är de enda vi äter :s
Nog för nachos är gott, men ibland är det roligt med lite variation!

Kraaam
image24


Modellbilderna

Ja nu har jag hämtat mina bilder, som sagt, jag är inte helt nöjd med dem, men men..

Bilden jag blev mest nöjd med:
image22

De andra var inte så bra...
image23
image21
image20

Morgon

Vilka märkliga drömmar jag haft i natt, helt skruvde, till och med för att vara mig. Som igår fanns ormar med i bilden. I natt var det M och min bror som hade en orm som de vägrade ta bort frams tills dessa jag bröt ihop och bara satt och grät. Behöver jag säga att jag inte tycker om ormar?

Har lite ångest över hur jag ska hinna md de jag ska plugga, men de löser sig väl, som vanligt, grejen är också att som vanligt har jag inte riktigt pejl på vad det riktigt är jag ska göra...


Tränings upplägg

Nu har jag funderat och mitt "mål" börjar närma sig, jag har ju sagt att de ska bli i maj, och det är bara en månad kvar, så nu måste jag verkligen lägga in en extra växel. Eftersom jag ska ned till Kalmar nästa vecka får de bli när jag kommer tillbaka därifrån (nästa fredag), då jag måste sista-minuten plugga den här vecka.

Dels ska jag fixa cykeln så jag kan cykla till stallet, det är 2 mil fram och tillbaka så det blir rätt mycket röra på sig. Sen ska jag springa varje kväll, åtminstonde en halvtimme.

Så en dag ska se ut så här:

Stall dag
Gå upp halv 7, en talltrik musli
Cykla till Stallet, 2 skivor bröd i stallet
Cykla från Stallet till gymmet, en banan innan träning
Gymma
Cykla från gymmet hem, äta "efter träning mål" hemma
Vid 18-19 ut och springa minst en halvtimme.
Middag efter joggingturen

Hemma dag
Gå upp vid nio, en tallrik musli
Cykla till gymmet, gymma.
Cykla hem från gymmet, Lunch
Simma på eftermiddagen alt andra göromål (ex plugga)
Sen eftermiddag (16-17) mellanmål
Jogging tur vid 18-19 minst en halvtimme
Middag efter joggingen


När jag får tid över ska jag försöka styrketräna hemma, alltså med hantlar/ sittups osv
Jag tror det blir bra, det är inte orimliga saker jag har lagt upp, men som sagt den här veckan hinner jag inte, utan jag börjar från och med nästa fredag/Lördag.

Sommaren 2k8

Jag längtar till sommaren, varma nätter då man kan vara ute hur länge som helst, segling och sol. Men efter förra sommaren så är jag samtidigt lite orolig.
Tänk om allt bara blir jobbigt och sommaren försvinner precis som förra året, med bara massa jobbiga känslor och minnen, med inställningen att "nästa år kanske jag kan få en riktig sommar".
Jag vill inte det, orkar inte det, jag vill ha en sommar där man bara njuter av underbara sommaren, hänger med kompisar, få bada, få vara glad.
Jag hoppas denna sommar och årets seglingar inte blir som förra årets, för det orkar verkligen inte jag.

image19


Min bara min!

Förvandlas ni någonsin till ett litet svart monster som bara vill bita huvudet av andra tjejer om dem så bara råkar le mot eran pojkvän? Jag är sån, jag har som tur var det under kontroll och kan säga till mig själv att skärpa mig, men ibland har man bara lust att skrika till hela världen "Han är MIN! Keep OFF".

image17
image18

Dagens träning

Eftersom jag inte visste hur långt jag skulle behöva åka för att hitta mitt sjökort blev det ett kort pass idag.
Först 15 min cykling, sedan massa ben övningar, det gick faktiskt ganska bra. Dock har min energi de senaste dagarna varit ganska låg, vilket har varit väldigt jobbigt, motivationen har inte vart på topp och det känns som om jag håller på att bli förkyld. Ovan på de känner jag mig allmänt tjock och ful, förstår inte varför inte min mage och lår inte förlorar sitt fett.
Sedan avslutade jag med 10 min cykling.

Uppdatering om Sjökortet

Sökte på eniro om det fanns några andra som hade sjökort och hittade en nere i frihamnen, så jag åkte dit, men de sa att man skulle vända sig till Nautiska, så då ringde jag pappa istället och bad honom köpa ett på nautiska i stockholm för att sedan skicka ned den till mig. Men när han ringde dem hade de inga heller!
Lite små panik, men han skulle kolla runt, så en timme senare ringde han och sa att de hade sjökortet i en affär vid järntorget, så efter träningen på gymmet så fick jag sätta mig på en vagn till järntorget och inhandla mitt sjökort..
Men nu har jag det i alla fall, kort nr 921

Så typiskt!

Usch blir så irriterad, jag ska ha ett sjökort och måste ha det typ nu, för att jag ska ned till kalmar nästa vecka, så jag går in till Nautiska och ska köpa det. Då är det slut!
Liksom va fan gör jag nu? Så i dag får jag åka runt halva stan och se om olika affärer har det sjökortet jag ska ha...

Modell

I söndags var jag och blev fotograferad, jag hade nämligen vunnit en fotografering på Modelhouse, så det var sminkning, fotografering och så fick jag en bild gratis.
Jag var inte helt nöjd med sminkningen sen när jag såg bilderna, för hon hade använt alldeles för mycket rouge så på vissa av bilderna liknade jag en clown.
Själva fotograferingen var jättekul, värsta självförtroende boosten, fotografen tyckte om min midja, höfter och axlar och sa det flera gånger och "oj de här blir bra". Sen när jag såg bilderna var jag ju inte direkt imponerad, det var flera gånger jag undrade om det verkligen skulle bli bra, och det blev de ju inte heller alltid.
Eftersom jag själv fotograferar är jag ganska bildkritisk, och det var faktiskt bara en bild jag tyckte var riktigt bra, resten kände jag att jag skulle kunna tagit bättre själv. Vilket var en besvikelse, jag tog i alla fall fyra bilder (fick 2 gratis), men eftersom jag inte hade pengar med mig så ska jag hämta dem imorgon, så då lägger jag upp dem!
Men som sagt vissa fattar jag inte varför de jobbar som fotografer, det räcker inte med en bra kamera man måste ju kunna ha ett bildsinne också!

Äntligen kan man blogga igen

Man blir ju smått irretead på att de hållt på att fixa i typ tre dygn och de ändå inte händer nåt! Men, thats life...
Flera gånger har jag kommit på saker jag velat blogga om, men så har det inte fungerat...

RSS 2.0