Utställning

Jag ha varit dålig att uppdatera, men lite som hänt sen sist.
Vi var i Danmark , närmare bestämt i Århus och kikade på snygga hästar. Då de var en internationell arabhästutställning!

Verkligt vackra hästar! Passade också på att köpa en Friis&co väska för halva priset (och eftersom de redan är typ halva priset mot sverige, så var det piss och ingenting!).


Fallsläpp

Idag har vi varit och sett på fallsläppet i trollhättan. Innan gick vi och fikade vid slussarna, jättefint var de. Efter så kom en kompis med hennes kompis så åt vi fish and chips!

Imorgon åker vi till Danmark och ska se på vackra hästar!!

Golf och väskor!!

Denna vecka är pappa här så vi försöker hitta på lite grejer. Igår firade vi min födelsedag in "advanced", så vi åt ute och jag fick två uuuuuunderbara presenter, två Friis and Co väskor! Jag blev galer uberglad! Får ta kort på de imorgon, små underverk ;)
En större väska jag kan ha varje dag och en finare mindre "gå-ut" väska.
Efter de spelade vi äventyrsgolf i slottskogen, de var superkul, verkligen annorlunda golfbana, jag sänkte min boll i vattnet typ två gånger :s
Vi spelade lite sent också så sista hålen blev de anarki då alla sprang omkring och letade efter vilka banor de hade kvar så vi hann spela innan de stängde, men de var kul de med, även om de drog ned mina poäng rejält :PNordisk

Nordisk; summering. Hallden, Fredrikshamn och Skärhamn. 30 grader varmt och stekande sol i 10 dagar.
Hallden; inga duschar, morgonarebics som ingen hängde med i, en iskall dusch i vattenslangen på kajen. Nattlig tur upp till Fredriksstensfästning, en svart katt som skrek på oss. Guidad tur upp till fästningen i dagsljus, släpade 50 liter vatten upp, gick ned med 100 liter läsk. Vann tävlingen.
Nattsegling med nedtagning av segel och Linda somnade på maskinluckan och sov som en liten gris i tre timmar tills hon blev nedsläpad i kojen.

Fredrikshamn; Aktiviteter varannan minut, beachvolleyboll på stekhetsand, åt en hamburgare klockan elva på kvällen, bad i ett badhus med v ärldens roligaste flytmoj - herrepåtäppan en självklarhet, galna danska badvakter i duschrummen, öl på kvällen, grillning i ett lacknaftsdoftande skjul, en fjärilsdrake
Nattsegling med målgång en timme efteruppvaknande. En mås nere i Anna mindes kajuta.

Skärhamn; dyr värdelös minigolf, Kvartsita vinner landtävlingen trots att de inte är med i nordisk, Britta vinner fiskepriset för att fångat noll fisk, priset är ett krocket sätt, världens längsta krocketbana byggs, badning, fyverkeriet. Hem...


RSS 2.0