Nordisk 2010

Så har man kommit hem ifrån Nordisk 2010. Vilket nog var det crapigaste ns hitills, i alla fall organisatoriskt sett. Först var vi i kragerö, där för det första man aldrig fick veta när duscharna hade öppet då de kom olika bud hela tiden. Vi lyckades på något sätt tajma och komma dit under öppettiden, men duscharna stängde när vi gick, så de var nog mer tur än skicklighet. Det var tänkt att vi skulle bli guidade upp på berget och sen ha tävlingar där, och guidade blev vi, men några tävlingsledare syntes inte till. Så vi tog saken i egna händer och ordnade en egen fotbollsturnering!
Kungshamn var lite bättre, förutom att duscharna la av första kvällen, men de blev lagade till morgon efter. Sen var de landskamp vilket inte alls är lika kul som tävlingar mellan båtarna.
Efter det var de tävlingsetapp til Hanstholm, vilket var en katastrof, för ingen båt skulle hinna dit, så vi gick genom Limfjorden istället, och resten bröt. Vi kom alltså ett dygn senare än alla andra, till en hamn, som bara var en stenkaj, och själva stan låg 20km därifrån typ. Toaletter fanns tydligen på kaj, men i de kunde man inte spola och endast två duschar. Våran el kom och gick för att faserna stämde inte i elskåpet och bunkra vatten var de också svårt att göra...
Jag och Mats åkte därifrån efter 5 timmar för att ta färjan hem till göteborg, då jag ska upp till Stockholm i helgen!

Lite bilder:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0