Sally

Igår följde jag med min brors rumskamrat till veterinären med deras katt Sally. Hennes käke var svullen och hon ville inte riktigt stänga den och man fick inte röra vid den. Hos veterinären så lyssnade de först på hjärtat då de ville söva henne för att kunna kolla på käken ordentligt. Men då upptäckte de ett blåsljud på hjärtat, så vi fick först gå till ultraljudet för att ultraljuda hjärtat.
Så vi fick vi vänta där en evighet. Men undersökningen visade som tur var inget allvarligt det var en förtjockning av någon vägg och vetten sa at det var nog ett åldertecken, men Emma sa att Sally är bara 4 år. Och då sa vetten att det antagligen inte var något att oroa sig för, men att de borde göra en check upp om ett år för det kunde vara en begynnande hjärtsjukdom, men inte säkert. Och just nu var det ingen som helst fara för att söva henne eller för att det skulle var några problem.
Det bar åter ut i väntrummet för att vänta på nästa veterinär. Sen blev Sally äntligen sövd och undersökt, då visade det sig att hon har slagit i ena hörntanden i nederkäken så den var jättesvullen roten och när hon klämde på tandköttet bara rann det vätska och blod.
Så idag är lilla Sally intagen på veterinärkliniken och sak röntgas och opereras, antagligen är det en spricka i roten och då kommer de dra tanden.

SÅ idag blir det många tankar till Sally och speciellt min bror och Emma som är oroliga för sin lilla misse


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0