Nytt hår

Det  här beställde jag ifrån Baresso idag! Min inpackning tog slut innan sommaren, mitt balsam under sommaren och nu är snart mitt schampoo slut. Så jag har haft lit eångest över att mitt hår börjar bli slitet, men nu har jag alltså beställt en ny arschenal av hårprodukter!

Det kostade totalt 588 kr MEN det räcker väldigt mycket längre än vanligt balsam och schampoo så jag tror att om jag inte sprar på det så blir det i alla fall plus minus noll mot om jag hade köpt vanligt schampoo och balsam!My life according to me

Så här kan en vecka i mitt liv se ut...Dagens muffins

Fick inspiration på dayviews där någon hade gjort daimmuffins, så jag gjorde egna idag.
Toppade med Ben & Jerrys Baked alaska, kolasås och krossad daim. Grymt gott!!


SMS-inlägg

imag0112 (MMS)


Cakes

Tårtona jag gjorde till Pappas kalas

Citron och hallon

 

Choklad och polka


höst

Nu är verkligen hösten här! Igår kväll kände jag mig helt plötsligt jättesjuk, kändes som jag hade feber och hela kroppen bara gjorde ont. Så jag tog fram störst duntäcket och sov under, och idag känner jag mig bättre, men inte hundra.
Och ute är det riktigt höstrusk med hårda vindbyar och grått. Jag hade tänkt använda min favoritmössa också, men jag tror alla mössor är på vinden.... Så jag får klara mig utan idag.


Blev inte mina skor supercute tillsammans ...

shot_13158252124 (MMS)

Blev inte mina skor supercute tillsammans med benvärmare!


Nellie

Idag var andra gången på agilitykursen, Nellie löper nog fortfarade jag tog det säkra för det osäkra och tog inte med henne idag. Kursledarens hund var dålig i magen, så jag fick gå med kursledaren under passet, men det var väldigt lärorikt det med! Fick massa bra tips på övningar och vad man ska tänka på. Jag tänkte göra en pärm med olika övningar och vad det är man tränar med de. Tror det kan bli jättebra. Så kan jag bara se vad det är jag vill öva och så kan jag slå upp det och bygga upp banor.

Idag upptäckte jag också en knöl på Nellie bakben, i storlek med en minder vindruva som sitter löst i skinnet. Jag tänker avvakta och har den inte blivit mindre eller försvunnit tills på onsdag så ringer jag veterinären.

 

En av de första bilderna jag tagit på Nellie, men det är en av de bästa!


Finsits

Idag har jag och mina underbara skolkamrater serverat på finalsitsen för årets nollan. Det var väldigt jobbigt och stressigt, men vi hade också väldigt roligt!
Nästan roligare än att bara sitta på sittninga. Jag gillar att vara bakom kulisserna och se när allt klaffar, och se det som man i vanliga fall inte märker eller får se.


Mer Couture

Idag har det varit dåligt med uppdateringar då jag var jättetrött i morse och har jobbat hela dagen. Men jag var inne på Juicy Couture's hemsida och de har massa nya berlocker! Som jag bara vill ha!


idag är det bara kunder med konstiga probl...

shot_13154783990 (MMS)

idag är det bara kunder med konstiga problem och som misstolkar allting som ringer in!!


Rösta

Rösta på Djurskyddet i Bohuslän på Serlas Godgärningar!

Vinnaren får 50000kr till sin verksamhet!

RÖSTA HÄR!

Stadiumfynd

Så sjukt snygga cykelväskor på stadium för 99kronor. Nu på hemsidan ahde de bara den här färgen men i affären fanns det blommiga som var fantastiska!


Grattis till Mats som fyller år idag!! Han...

shot_13153877750 (MMS)

Grattis till Mats som fyller år idag!! Han får till och med segla på sin födeldedag då de ska ha kickoff på jobbet ombord Ingo


Opera

Förra året fick jag ett opera abbonemang av pappa i födelsedagsprogram, så jag och Mats var och såg 2 dansföreställningar, 1 musikal och 4 operor. Dansföreställningarna hade jag kunnat skippa då de var bland det värsta jag sett, helt slöseri med tid och pengar, men resten var underbara!

Så nu har vi köpt årets abbonemang med förställningarna:

Salome -opera

West side story - musikal

Lucrezia Borgia- opera

Tosca- opera

Lady macbeth från Mzensk - opera

Sedan är de två dansföreställning: noBody & Leinonen/Franzén/Zappalà men jag tänkte se om man inte kunde byta ut de mot:

Törnrosa och Trollflörjten

 

 

'


SMS-inlägg

shot_13153381713 (MMS)


Stickor och Nålar

Nu är det snart höst och så det är dags att ta fram stickor och virknålar. Jag stickar aldrig på sommaren, men däremot på hösten och vintern så stickar jag ganska mycket. Förra året började jag lite smått virka amiguramis och sticka sockor. Dock hade jag världens sämsta mönster så de blev rätt fula (sockorna alltså), så jag ska se om jag inte kan hitta ett annat mönster!
Det jobbiga med amiguramis är att man måste hela tiden räkna och hålla koll på antalet maskor, vilket inte är lika hårt med stickningen.

Så fram med virknålar och stickor, här ska hantverkas!


Usch

Vilken vidrig natt det har varit. Först hade jag problem med att somna, så jag somnade inte föräns vid kanske ett-halv två. Sedan vaknar jag av att jag kastar mig runt i sängen och "slåss" med täcket och Mats som försöker lugna mig. Jag har aldrig varit med om att jag drömt mardrömmar där jag börjat kasta mig runt i sängen, jag har tidigare vaknat av att jag försökt skrika, men det är det enda, aldrig att jag har fäktats i sömnen. Jag tror att det var så att grannen ovanför gick omkring och det hörs ganska tydligt och då har jag i drömmen fått det till att någon går omkring i vår lägenhet. Sedan var det som en feber dröm, att täcket var vitchoklad som skyddade mig, så jag var tvungen att ligga under hela täcket, vilket kanske inte låter jobbigt, men det var svinvarmt så svetten bara rann om mig, men i mitt halvt vakna halvt sovande tillstånd vågade jag inte vara utanför täcket. Det var jättekonstigt, och det var länge sen jag har varit så rädd!
Min drömfångare ovanför sängen fungerar tydligen inte så bra...

Men nu ska jag lägga nattens förskräckelser åt sidan och köra ett 45 min spinningpass istället!

Stuff

Från dealextreme har jag köpt denna ubergulliga Ironman högtalare, visst är den fin?


Tårtor och bakverk

Har varit dålig på att uppdatera de två senaste dagarna, men det är för att jag har varit upptagen med att BAKA!
Bakade tårtor och muffins till Mats och hans kompis kalas. Tyvärr blev det inte jättebra, på grund utav två saker, ena tårtan skulle kläs med sugarpaste och jag köpte färdig från Dr oetker, vilket var ett misstag för trots att jag hade dubbelsats och ett tjocklager så höll den ändå inte ihop! Så jag fick klä tårtan med kakor för att dölja den fula kanten som var full av repor. Sedan cakepopsen blev skumma eftersom vår frys inte stänger sig ordentligt ibland, vilket gjorde att frysne började avfrosta sig, vllket inte cakepopsen tyckte om. Men alla sa att det var gott i alla fall, så jag hoppas det smakade bra i alla fall!

Sen fick min kamera tuppjuck och vägrade ta bra bilder, utan de blev dimmiga och blå och bara jättekonstiga, så jag tog ett pr bilder med Mats mobil, men som sagt de är inte så bra som jag hade velat...


Cookies

Batchen med chokladmuffins är snart klara för uttagning!


Jag har alltid rätt

Det här hade så kunnat hända mig. Och motparten skulle lätt kunna vara Mats


Baka kaka

Nu när jobbet är slut ska jag möta Mats på Ica maxi så ska jag storhandla till mitt bak. För imorgon kommer hela dagen gå åt att baka!
Jag ska göra ett dessertbord till grabbarnas födelsedagsfest på lördag. Mats och Erik fyller tillsammans 56 år! jag tänker inte avslöja vad temat blir men det blir ganska "skogigt".

Jag har tänkt ut det mesta, men jag på börjar säkert något extra imorgon.... Sen har jag även lördagen på mig då partyt är först på kvällen. Det blir mitt första dessertbord och mina första riktiga tårtor, så jag verkligen hoppas allt blir bra annars typ sätter jag mig ned och gråter..

kanske blir det några såna här?


Ännu en dag på jobbet

shot_13148792392 (MMS)

Idag varvas samtalen med att lägga utskick i kuvert... många kuvert blir det. Men det är skönt att vara sysselsatt :)


RSS 2.0