It is not dead!

Bloggen är inte död, den är under  uppdatering! Jag håller på att flytta till en annan domän och en annan portal, vilket innebär att jag håller på att flytta över de nästan TUSEN inläggen manuellt, vilket tar en stund.
Så håll ut! Snart kommer Bloggen 2.0 igång!


Träning

Jag minns mig själv i högstadiet eller om det var mellanstadiet, men någonstans där blev vi med dragna upp till IP på gympan och skulle springa 5:an. Jag höll på att dö, det var så jobbigt och jag tänke att detta är oövernårligt. Jag kommer ALDRIG kunna löpa.

Nu har jag inte varit ute och joggat på, jag vet inte hur länge, kanske ett halv år ett år, men jag har kört desto mer spinning och indoorwalking. Och nu har jag varit ute och sprungit med Nellie, efter att ha varit ute i 45 minuter och mätt upp på kartan 5,5 km är jag rätt stolt. Tyvärr när man har hunden med sig så får man stanna lite då och då, men jag tyckte inte alls det var döjobbigt, lite håll på g på slutet men det var det enda. Så nog hade jag kunnat springa 5:an utan stopp och med en bättre tid än med en hund som ska snusa varannan meter.
Och det känns bra, väldigt bra! Känslan jag hade i tonåren att jag kommer aldrig kunna klara av att löpa är nästan borta. Det känns extra bra eftersom jag knappt känt av mitt VCD heller. Nu har jag inte ökat farten och bara sprungit rakt, men ändå. Känslan är bra!

MyDog

Imorgon är det MyDog på Svenska Mässan och eftersom sbk klubben som jag är med i ska vara funktionärer ska jag ställa upp och städa :)
Så imorgon blir det svintidigt upp och iväg till mässan.

Ses där?


Red Bubble

Jag måste bara tips om http://www.redbubble.com/ 
Det är kosntnärer som lägger ut sina verk så kan man beställa klistermärken och tröjor och massa andra saker med trycket på. Ded har väldigt mycket fan-art. Så själv beställde jag sex stycken klistermärken med ponys på!

Här är lite exempel:
Julen

Jag har inte berättat vad jag fick i julklapp. I år tyckte jag det var en jättetrevlig jul, först den 23 var jag och min bror hos mamma och firade med henne och den delen av familjen. Vi åt jättegod mat och sedan öppnade vi klappar på kvällen. På julafton gick vi först till minneslunden där mormor ligger begravd med morfar och sedan åkte vi upp till mamma och åt lunch. Sedan åkte vi till min fabror och firade med pappas sida av familjen. Tyvärr fick vi åka ganska tidigt eftersom Nellie inte kan vara hos de då det finns pälsdjurallergiker.

Jag fick jättefina julklappar som jag blev jätteglad över! Om jag har glömt något får jag ber om ursäkt, men jag fick så mycket fina saker!

Av Mats fick jag dels en supersnygg kappa ifrån Desigual 


Två pyjamasar och en  En "spritspruta"Från pappa fick jag en jättebra Hurtta motivation träningsväst när jag tränar med Nellie:
Så fick jag också:

Big bang theory S2, Iskuber i form av grodor, Muffinsformar - tack farbror med fam
Gigantiska kar med strössel och pizzaskärare - tack farbror tjejs mamma Gun-Britt
Presenkort på Peak - tack farmor

Träningsdagbok/hundanteckningsbok för Nellie - tack mammas Leif
T-shirt och pengar- tack mamma
Pengar- tack morfarRSS 2.0