Håret

Snart är det Räfvarnas afton, och jag håller på att få till håret, tycker jag tuperar och tuperar, men det bara lägger sig igen. Blir så trött, är ju omöjligt att få massor av volym, som håller...
Köpte en skjorta och väst igår som jag kan, supersnygga var dem, ska se om jag inte kan lägga upp en bild sen.

Fredag

Den där dumma huvudvärken vill inte ge sig, fast idag är det lite bättre, känner mig mest tung. Jag har i alla fall tagit en välbehövlig dusch, och jag trodde huvuvärlen skulle ge sig, men icke.
Var i alla fall inne på myrorna och letade efter en väst, men de enda snygga de hade var i storlek 42 och uppåt, inte riktigt min size om man säger så.
Ska in till stan sen och kika i Nordstan efter en skjorta och en väst, såg en annons på en snygg väst på Lindex. Tycker i vanliga fall det är super tråkiga och dyra, men man kanske kan göra ett undantag.

Duktig

Jag tycker jag var rätt duktig, då jag trots huvudvärk, diskade undan det mesta av disken, lagade mat, slängde kräftorna som stått under glad pack i typ två veckor, städat marsvins buren och gick och hämtade ut biljetterna, plus tvättat.

Imorgon ska jag nog gå och köpa en vit skjorta som jag kan ha till mina korta gråa byxor, då räfavarnas afton går i tjugotalets tecken, så jag tänkte en stor vt skjorta med svarta hängslen gör nog susen!

Huvudvärk

Ett ord: Huvudvärk!
Det är ushligt, det är hemskt, jag hatar det. Tryckande huvudvärk, får väl knarka lite piller och se om det blir bättre.
Vädret hade i alla fall uppehåll idag, men det blåste och var kallt, trots att jag hade underställ och ylletröja under jackan så frös jag ändå.
Ska gå och hämta våra biljetter till "Räfvarnas Afton" när Mats kommer hem, en polare till oss kommer med också, så jag ska hämta hans biljett också. Om det blir något som musikens hus när de spelade där (vilket jag tror det blir) så kommer det vara helt galet! Var länge sen jag var på en spelning där det var en Räfven spelning. Loke är bäst när det är nära och liten, men när det är Räfven får det gärna vara stor lokal och mycket folk, det blir sånt ös då! Längtar hur mycket som helst tills på lördag!

Onsdag

Idag är jag trött, var i stallet, och kom hem vid typ halv två. Igår skrev jag ett argt mail till min studierektor, då jag börjar bli så sjukt trött på skolans krångel. Nu har det liksom gått flera månader och de strular fortfarande.
I helgen spelar Räfven, det sjövildaste, craziest band ever. Så jag måste gå och hämta ut våra biljetter i eftermiddag


Tisdag

Igår vad jag och Mats ute och åt. Det blev entrecoute (hur det nu stavas) med tillbehörs buffe på Gamleport. Rekommenderas mycket. Dock fick vi skicka tillbaka den ena köttbiten då den var långt mycket mer än medium, men nästa som kom in var utsökt (och såg mycket större ut).
Sen fikade vi också, och köpte världens största choklasbollar för 25 kronor och insåg att vi kanske borde delat på en, för ingen av oss orkade äta upp hela.

Snart ska jag iväg och dela ut flyers, tyvärr känner min hals sig sämre idag, men vi ska vara på salhgrenska så det är nog inte så mycket folk.
Nej nu ska jag fortsättta min frukost.

Söndag

Igår var jag och Mats på kräftskiva hos hans pappa, det var trevligt även om jag är vrålförkyld, så jag satt inbäddad i tjugostycken filtar hela kvällen och snörvlade. Som tur är känns det bättre idag.
Vi åt kräftor och räkor, spelade krocket och gick på tips promenad, det var en fråga om mig till och med "Vad gör Linda? 1. arbetslös x. plugga 2. jobbar". Det var ju knappt jag kunde svara på den, men de hade ändå fel, eftersom jag jobbar och inte pluggar.

Imorse hittade vi Mynta död i buren, hon hade rosslat mer än vanligt de senaste, men igår sa mats att han sett henne äta och vara pigg och hon gick på en antibiotika kur, så jag vet inte varför hon somnade in...

Lördag

Har varit i frankrike på en väldigt snabbvisit, åkte dit torsdag morgon, åkte hem fredag kväll. Men jag hann bada i alla fall.
Men nu är jag jätteförkyld, vilket inte var roligt att flyga med, fick jätteont i öronen när vi landade... men nu är jag hemma, det är skönt!
 

Mönstring

Så var dagen över!
Var på Amp 4 och mönstrade idag, gick inte så bra som jag tänkt, trodde jag skulle få bättre resultat, men nu gick det som det gick.
Är i alla fall nöjd med min befattning, Skyttegruppbefäl på P4 i Kvarn. 
Och när jag läser på deras sida står det:

Kompaniets uppgift är att grundutbilda ett mekaniserat skyttekompani och en granatkastarpluton till insatsorganisationen och därmed utgöra en bas för rekrytering till internationell tjänst.

Så de passar ju mig perfekt! Det är ju just det jag vill göra, så även om inte mönstringen gick super så tycker jag ändå att det slutade bra.
Nu gäller det bara att få upp fysiken ännu mer!
Enda nackdelen är att jag rycker in i augusti 2009, men då får jag ju ännu mer tid att bygga muckler!

D-day

Ja imorgon är det äntligen dags, då tar väntan slut, det är då jag vet. Har varit nervös, men det började lägga sig, men nu börjar de blossa upp igen. Men det får gå som det går, jag kan inte göra något åt det nu.
Imorgon vid denna tid så vet jag, med säkerhet....

Sista dagarna...

Jag har inte skrivit på ett tag pga av familjeangelägenheter, men de senaste dagarna har jag arbetat och varit på kulturfestivalen och kikat på svärdslukare, fyrverkeriet, sjöstrider och trollkarlar!

Skatten

Jag fick skattebesked idag och det sa att jag skulle vetala 129 kronor, vilkt jag tyckte var konstigt då jag endast jobbade in 6000 kronor förra året som jag skattade för. Så jag ringd dem på skatteupplysningen, men då visade det sig att jag hade sålt aktier för lite över 6000 kronor, och det skattas inte automatiskt. Så det var där min 1800 kronor hade hamnat från skattevinsten, fast det var väl tur det. Så jag inte fick rest skatt på 1800 kronor!

Onsdag

Idag var jag i stallet, hände inte så mycket. Efter det så åkte jag och tränade, var superskönt att få¨jobba lite efter det långa sommaruppehållet. Jag kände det inte som om jag hade tappat så mycket, visst lite tungt var det och lite mindre klarade jag än sist, men det var marginellt. Skulle lika gärna kunna vara en dålig dag, så det är jag lite glad över!

Nu åskar det som en galning här och regnet öser ned, tyvärr är det på andra sidan huset så jag ser inte blixtarna, lite trist.

Numera finns massor av disney musik på datorn så nu lyssnas det på disney för fullt!

Tisdagen

Idag var första dagen på den nya kampanjen, "köp en kaffe och på en coca cola light plus/ Fanta B'good". Den säljer inte alls lika bra, eller säljer, men folk verkar inte lika pigga på den här som den förra kampanjen. ilket jag förstår, liksom köp en dricka och få en dricka. Och cola kanske inte är det första man är sugen på till en kaffe. Men jag är glad i vilket fall som helst, jag får ju betalt för det!
Efter jobbet åkte jag och Mats till kungsbacka, då jag fått 300 kr i presentkort hos en hästbutik, dock var det ganska dyra så för 299 fick jag en grå pike tröja, men den var fin! Sen gick vi en runda på outletten som fanns där, det var väl inte så billiga, men hittade en affär där de sålde toppar för 20 kr styck (alla i butiken) och byxor 30 kr. Så jag köpte tre toppar och så köpte jag och Mats ett par tränings/mysbyxor var. Allt för 120 kr, inte så illa!

Kulturkalaset har ju börjat så vi ska väl in en sväng dit imorn och se vad de har att bjuda på!

Måndag

Imorse var jag i stallet och höll på. En tjej ska åka bort så jag ska rida hennes häst lite grann. Det ska åka på en sista-minuten till Kreta (vill också!).
Efter det så stannade jag till i stan och köpte ett nytt busskort, plus en nagellacks remover och make-up pads. Försöker få långa naglar och har börjat med att lägga fransk manikyr. Det är inte lätt ska jag säga, att få det snyggt, men jag får öva. Nagellacksremovern var den blåa från depend och inte alls speciellt bra! Rekommenderas inte. Någon som har ett tips på hur man använder removern bäst? Har provat papper, nagelskrubb, svamp (!), men inget fungerar. Det gör det bara mjukt, men det lossnar inte.
Efter det hade jag tänkt stanna till vid gymmet, men jag hade ju så klart glömt id, så jag fick åka hem istället, så så fort mitt nagellack har torkat så åker jag till gymmet. Nu ska de fan i mig bli ändring på det här slöa! Linda ska bli vältränad på riktigt!

Kräftskiva

Ja igår hade vi kräftskiva, det var väldigt trevligt!
Vi blev väl totalt 11 stycken, då det var flera som inte kunde komma, men det var på ett sätt tur, för vi fick inte plats fler runt bordet. Vi har ju lite dåligt med stolar så det blev att inprovisera med pallar och sidobord, men det gick jättebra det med!

Vi kom igång med middagen lite senare än det var tänkt, då råttutställningen som många av gästerna hade varit med på, drog över tiden, så vi började väl äta vid halv nio. Men den som väntar på något gott....
Efter alla kräftor så var alla hur mätta som helst, så det fanns inte så mycket rum för chips och läsk, så nu har vi hur mycket chips, godis och läsk över som helst.
Så det blir väl att ha massor av filmkvällar, men det är ju inte tråkigt de heller.

Rosetter

Igår var det råttutställning, tyvärr kunde jag inte vara med då jag jobbade, men Mats var i väg med fyra av våra odågor. Och det gick väldigt bra!
Tindra blev trea i agiltyn, Embla blev 2 senior pet (av 23!), Tindra fick två domarens favorit och Bellan fick en domarens favorit, plus att Tindra blev silver pet och Isa fick ett hederspris!
Så nu har vi ännu mer rosetter på vägen! (Jag bara äääälskar rosetter!)


Fredag

Idag är det fredag, finaly! Imorgon är sista dagen på denna kampanjen, sen så får jag sova!
Imorn är det också kräftfest, för att fira min födelsedag.
Jag bara älskar kräftor så kräftskiva kommer bli totalkalas!


Kamera

Idag fick jag min födelsedagspresent från Mats (eller jag fick en förut, en underbar nallebjörn man kan stoppa i micropn så blir han varm!). En Olympus mju Sw850 pink! Man kan ta bilder undervattnet, den är stöttålig, tar panorama, you name it!
Och det bästa av allt, den är rosa!


Lördag

Idag har jag jobbat, började på järntorget, en vid ett hade de slut på drickor så vi åkte vidare till Nordstan, där sålde första butiken slut på 40 minuter så det var bara att dra vidare till nästa igen.
Direkt efter jobbet åkte jag och Mats till Lilla Edet och hämtade två marsvinsfröknar!
De är lite hariga, men lugnar nog ner sig så småning om :)

Nu ikväll var en kompis över och kikade på grisarna och åt popcorn.

RSS 2.0