Ny förvaring

Idag har vi varit på Ikea och köpt ett nytt "sminkbord" till mig, de är inte ett bord utan snarare en hylla. Klamby heter den kostade 499:-.
Jag tog en gammal vinflaska och satte alla mina armband på, tyckte de var mycket roligare när man kan se de än när de ligger i en låda. Så strippade jag en gammal ljus grej och hängde halsbanden på, blev så där. Ska nog sätta upp krokar istället som man kan hänga upp halsbanden på.  Jag ska sätta upp en spegel också,men för det måste jag borra, och de är lite sent, så de får bli en annan dag!
Jag är nöjd i alla fall, blev väldigt mycket finare!


Här är min nya väska jag köpte på Accesorize också!

städa

Idag har jag försökt städa upp och inte bara städa utan rensa, för de är så himla mycket grejer överallt, så de har rensats bland gamla papper och tidningar. Sorterat ut vad som ska sparas och vart de ska sparas.
Så när Mats kommer hem får han gå igenom sina berg av pappershögar och sätta in i pärmar de som ska sparas, för jag blir trött på att vada runt i ett pappershav!

Nej nu ska jag in och shoppa upp mitt presentkort på Kicks som jag fick av mamma!

Toodeloo


jul

Sitter nu i bilen ned från Stockholm på väg till Göteborg, är verkligen supertrött i huvudet.
Men det har varit in bra jul, julafton var toppen. Den var lite rörig, men inte så det kändes jättejobbigt. God mat och hur många julklappar som helst, trots att vi inte var så många och farmor hade sagt att hon inte skulle köpa julklappar, fast hon gjorde det ändå.

Min lille dator är helt underbar, speciellt nu när jag fått avinstallerat allt HP skräp som jag inte ville ha, som bara tog massa ram.

Så har man lyckats pricka in alla släktingar också. Men nästa gång jag kommer upp tror jag att släkten får vänta så jag kan få träffa alla vännerna istället.


Naglar

Har börjat försöka på att styla lösnaglar, jag är inte så jätteduktig än, och har ni tips så är de välkommet :)

Mina första ever:


Mina andra:



Mina julaftons naglar:

På skansen med lillkusin

Idag har jag, Mats och min bror varit på skansen med min kusin som är fyra år. Det var lite kallt, men annars var det skoj. Vi kollade på när de matade ugglor, fast ugglan var inte hungrig, kikade på sälar och klappade ormar och spindlar. Vi stora barn åt pasta till lunch, en ganska stark carbonara, och Leo åt pannkakor, med grädde och utan sylt, med ett glas varm choklad till. Leo ville hela tiden se krokodilerna, men när vi väl kom till krokodilerna så fick de knappt en blick och sen efteråt när jag frågade vad som varit bäst så svarade han "krokodilerna". :)

Leo köpte en stor skorpion och en liten ödla


Awsomness

Avatar was awsome!
Så fint animerad, och jag tyckte huvudrolls innehaverskan var otroligt bra gjord. Hennes röst var helt fantastisk.
Fast jag skulle velat haft mindre krig och mer om deras levnadssätt, jag tycker de till och med kunde tagot bort hela den delen av plotten med gruvan och slagen.


Katie Melua

Jag fick två skivor med Katie Melua, hon är verkligen hel undebar.
När jag ska sova så brukar jag somna till Norah Jones men de börjar bli lite tjatigt, men nu har jag den här musiken istället :)

Den här låten är en av de absolut skönaste


Avatar

Idag blir det Avatar i 3D!


Xmas in pics

Lite bilder ifrån igår. Vi firade hos min farbror i deras nya hus. Jättefint, med stor tomt och stora luftiga rum.

Jag öppnar ett paket från pappa och mats och inser att det är en rosa dator!




Den snälle tomteFAR

Jag och lillekusin vinkar hej då till tomten

Best xmas EVER

Jag älskar julen och speciellt julafton. Dels älskar jag att ge julklappar, och jag lägger verkligen ned tid på att hitta bra julklappar! Sen känns det som att jag får lön för mödan när jag får julklappar, och jag tror att jag är en rätt tacksam person att ge presenter till för jag blir så galt överlycklig när jag får saker :)

Mina julklappar jag fått:
En sjal/sarong från Thailand
Dieselväska
Jordgubbs dushkrämer från Bodyshop
Två stycken stickböcker
Två Neil Gaiman böcker
En Terry Pratchett bok
Ett pysselsätt med klocka
Ett par tumvantar
En tröja
Tim Burtons diktbok
Stickor
Garn
En tröja som blinkar med hjärtan när jag är nära Mats
Kate Moss parfym
Två Kate Melua skivor
Nina Hemingsson album
Friis & co necessär
Presentkort bio

Och de bästa av allt

EN ROSA MINI LAPTOP!!
Supertack till pappa och Mats!!!!


Dan före dan

Sitter och väntar på att vi ska äta julmiddag, fast de dröjer nog en liten stund, tror vi skulle äta vid sex tiden. Det blir mest lax idag, vilket passar mig bra. Jag tycker bäst om laxen och hovmästar såsen :)
Blev glatt överaskad av mitt kontoutdrag idag också,  fick typ tusen kronor mer än jag räknade med, så de blir en ännu större shopping budget för Nice om en och en halv vecka, yey!
Skriver mer sen efter julklapps utdelingen :p

Vallentuna jul

Just nu är jag hos min mamma i vallentuna, vi bakar julgodis och mamma lagar mat. Hennes kille och hans dotter med familj kommer ikväll och äter middag.
Mats håller på att slicka skålar eget vi har haft chokladvattenbad, min bror spelat något konstigt spel och jag bloggar :)
Mamma springer omkring och pratar för sig själv om jäst, kyckling klubbor och feta ostar, lika virrigt som alltid med andra ord.
Liten bild på mig och min bror, håret står åt alla håll för jag har inte plattat de än, tänkte göra de lite senare.

Räfven to night

Ikväll blir det Räfvens julspel. Alla Räfven spelningar brukar vara helt galna, så jag hoppas att de blir som de brukar :)
Det blev lite bodyglitter istället för ögonskugga ikväll, lite party med andra ord. Och min nya "paljett"klänning, jag har typ använt den en gång, men jag tycker om den, förutom att urringningen ibland åker ned lite väl långt :s

Dagens

Idag har jag en vinröd och grå hoodie, som jag för mitt liv inte kommer ihåg vart jag fått ifrån.
Byxorna är mina nya "plutons"mjukisbyxor som de står Grenadjär på...
Har åter igen Gucci Rush2 deon. Jag köpte den för typ två år sedan, använde den ett litet tag och sen började jag använda en annna, men nu har jag åter hittat tillbaka till den :)
Håret har jag bara kammat lite snabbt åt sidan, ingen styling idag inte..


Dagens

Toppen idag är en av mina favoriter, nämligen en grön som det står "little miss bossy", inköpt på förra Åre resan.
Byxor; ett par slitna Only jeans som jag fick av en kompis när hon rensade sin garderob. Egentligen ville jag ha ett par andra idag, men eftersom jag ska ha mina stövlar så behöver jag ett par som är smala runt vristerna.
Parfym; Deon är Guccis Rush 2 (önskar jag hade parfymen också), och dagens parfym är Calvin Kleins Euphoria Spring edition.

Helgen

Snart bär de av till Kvarn igen, fast jag kommer hem på onsdag igen och får då vara hemma i 26 dagar! Så sjukt skönt!!

I helgen har jag handlat julklappar, inte alla men en del, vilket känns skönt. De personer jag inte handlat julklappar till än, vet jag i alla fall vad jag ska köpa till, vilket var mer än jag visste för ett par dagar sedan. Så nu börjar julångesten lägga sig.

När jag kommer hem ska jag gå runt på stan och se om jag hittar de resterande. Jag är väl inte som alla andra som faktiskt tycket de är mysigt att gå runt i julhandeln. Jag ska också städa så lägenheten blir fin innför julen :)

RSS 2.0