Kväll

Nu har jag tagit min andra TBE spruta, det gick rätt bra. Jag tycker de är mer och mer okej att ta sprutor. Dock har jag fortfarande en kroppstemperatur på över 37 grader, vilket brukar betyda feber i mina ögon, men det har jag haft nu i typ två månader. Får fråga doktorn när jag ska på återbesök om en och en halv vecka...

Jag hade tänk ut och träna nu, men de får jag inte eftersom jag tagit den dumma sprutan, så nu sitter jag framför datorn istället. Skulle vilja prata med Mats men han sitter på möte, så han är lite upptagen.
Ska somna tidigt idag, ska bli skönt!

Ni måste kolla in min hemsida om min samling, den är under uppbyggnad ännu så ni får ha lite överseende:

http://lindasmlp.webs.com

Uppdatering

Oj vad länge sen det var man skrev. Har i princip bara tillgång till internet på helgerna, annars är det när jag har kvällsledigt och de händer inte så ofta. Och då måste jag dessutom ha orken att pallra mig ned hit till soldathemmet.

Förra helgen, var rätt skön, jag kom hem på fredagen och jag och Mats åkte direkt hem till en kompis som hade lite polare över. Jag fick låna en dusch, gick in med gröna kläder och kom ut som en ny människa. Vi åt och snackade, så skulle vi börja spela spel, och sen däckade jag på soffan. Jag var så sjukt trött, så vi åkte hem typ vid elva och då hade jag sovit två timmar på soffan....
Lördagen skulle vi ha åkt på kräftskiva hos Mats pappa, men Mats syster var jättedålig (i vad som visade sig vara luftkatarr, halsfluss och körtelfeber) så vi fick stanna hemma. Men vi var inte ledsna för et utan åt kräftor hemma istället.

Förra veckan skulle vi haft skjutvecka, men eftersom jag blev förtoende vald blev jag iväg slussad till Skövde, så jag var bara med en dag på det. Istället hade vi det väldigt trevligt i Skövde istället, även om vi insåg att de som ligger i skövde är idioter och Kvarn är hundra gånger bättre. Men det var skönt att få det insett också.

I helgen var det också soft. Jag kom hem tidigt på fredagen, vilket var väldigt skönt, och sen på lördag var det 25 års fest hos en kompis vilket var mycket trevligt. Och söndagen så spelade jag BF hela dagen, very nice!

Nu ska jag iväg och ta en TBC spruta (eller TBE vilket nu gäller fästingar...)

Skogen

Så var man tillbaka ute i skogen. Igår var fan den längsta dagen ever. Vi hade utbildning på pansarskott och satt inne hela dagen, eller inne, vi satt i övnings och vårdhallen, ingen luft, inga fönster och så korvstoppning. Vi fick i alla fall sluta vid typ åtta, så vi kunde gå och äta kvällsfika i matsalen. Man blir glad av de små sakerna!

Idag har ena halvan skjutit pansarskott och andra varit ute i skogen och lekt med lösammo. Vi var och sköt pansar, det var faktiskt kul, man kände sig inte lika värdelös som med ak5. Dock var det lite klent, det är bara övningsvapen så det känns som att skjuta fyrverkerier. Men kul var det. Fast vi fick bära stridspackning, ak5 och p-skott typ 1,5 km, vi höll på att dö, så sjukt jobbigt!

Fast imorgon blir det nog jobbigare, fast också mer roligt, då ska vi ösa lösplugg i skogen!

Vi slutade vid fem idag, så efter det stack jag ut och joggade 5 km, var ganska skönt.


RSS 2.0