Första riktiga skoldagen

Jag tror jag har blivit sjuk, jag tycker att våran engelska kurs som bara handlar om typ grammatik verkar KUL! Fast de var tre stycken uppsatser av varierande storlek (varav en på bara ett par meningar), och uppsatser gillar jag. Det känns så mycket bättre än mitt stackars år på KTH, där varje kurs verkligen var grekiska för mig. Nu förstår jag vad jag ska kunna, även om det verkar mycket och ganska så omfattande och lite skrämmande. Men det känns som att jag kan klara av det, och det kanske låter lite konstigt för andra. Men har man suttit och slitit med matematikkurser som man verkligen inte fattar någonting av, så är det en stor skillnad.
Så har jag lagt ut typ nio hundra kronor på kurslitteratur också, men det är typ de enda vi behöver nu i första läsperioden, så det är nog lugnt.

Avances

Idag tycker jag att jag varit rätt duktig. Gick upp vid åtta och började tvätta, eftersom jag inte ska vara i skolan förräns vid klockan ett. Sen kände jag faktiskt för att plugga, men eftersom kurserna drar igång idag och jag inte köpt några böcker så kunde jag inte det. Så jag surfade runt och råkade *host host* köpa Emelie Autumns bok, som jag varit sugen på länge. Den har varit slut ett tag nu, men nu kunde man förbeställa den *yey*.
Så tog tvättmedlet slut så fick jag gå upp till hemköp som numera är willys och handla mer. Jag var ute med Nellie en sväng också, vi gick upp till den lilla hundrastgården på kullen bakom oss så busade vi runt och tränade lite lydnad. Nellie är rätt duktig, men när det blir störningar så tappar hon fokus helt.
Och nu ska jag faktiskt cykla till skolan! Jag har aldrig gjort det så jag beger mig ut en timme innan vi börjar i fall jag lyckas cykla vilse (det tar annars typ en kvart tjugo minuter...)

The Asylum for Wayward Victorian Girls

Kan någon ta mitt visakort i från mig? Jag klarar inte att låta bli att shoppa på nätet!
(när jag läste igenom detta insåg jag att jag läser för mycket på engelska, finn ett grammatiskt fel:)
Eftersom nästa bok antagligen inte vill vara i hårda pärmar var jag tvungen att pre-order:
EMELIE AUTUMN: The Asylum for Wayward Victorian Girls

Den ska skeppas första veckan i oktober, så jag får vänta en stund. MEN DET ÄR DET VÄRT!
Jag kommer gå som på nålar i en månad nu, jag vill ha den NU!!
Men nu vet jag att den är på gång i alla fall.....
Men nu får de inte bli någon mer shopping denna månad om jag ska hålla min budget :s

Nolla

Så har man börjat skolan, de är lite läskigt, men samtidigt kul.
I helgen var det dammiddag, som var hur kul som helst. En kursare hade en bra beskrivning " de var mycket naket, mycket pojkar". Superkul hade vi alla fall :)
I går var jag på fotboll och spelade med resten av nollan. Och idag hade jag min första föreläsning om logistik, det var intressant, men det var lite svårt att följa med i föreläsarens svängar ibland. Han tappade gärna tråden.
Ikväll är det stadspubrunda, får se vad det blir för spännande. Vi hade även "möte" vi som var intresserade av att ställa upp i Nollrocken, så nu ska de repas band... de blir awsome!

On a flow

Yeay Im on a flow broh!
I förra veckan ringde de från academic work och hade en telefoninterjuv, i tisdags ringde de från en 118700 och ville ha mig för interjuv (fast jag sa nej då jag läst på nätet att de är ett bluffföretag), idag var jag på acadmic på en interjuv fast om ett annat jobb än telfoninterjuvn och sen idag ringde de från clas ohlson så ska jag på interjuv där nästa vecka. Fyra interjuver på en vecka...
as I said IM ON A FLOW

Bilsele

Jag har köpt en bilsele till Nellie.
De kostar typ 800kr i affären så såg jag en på ifokus som sålde en helt ny för 400:-. Så nu har Nellie en egen bilsele, hon såg måttligt road ut när jag ställde in den på henne....

Lacrosse

Lacrosse turnering hela helgen!
(jag spelar i grått)

Lacrosse

Alla måste komma i helgen på våran lacrosse turninering!
It will be so fab!

bara råkade

Jag bara råkade klicka hem den här på tradera... ooops..

RSS 2.0