To day as yesterday....

Idag såg exakt ut som idag. Fast på gymmet så sprang jag i 30 minuter, sen strechade jag benen i 30 min (de behövs!) och sen så körde jag mage.
Fast det var lite jobbigt för MP har övning här och ikväll tror jag de typ hade spelat innebandy eller något (eller bara lånade duschen), så de sprang runt massa nakna grabbar. Och jag fattar inte att grabbar kan tycka de är så jobbigt att bara vira en handuk kring höften, så svårt är de inte!
Och de var inte direkt som att jag gick in i omklädesrummet utan dörren stod på vid gavel och de är de första man ser när man går in i träningshuset....
Så jag smet in i den tomma gympa hallen och hade övningar och stängde ordentligt dörren efter mig...

Imorgon ska vi ha garagepackning, men ingen stridsutrustning, fast snödräkt... Mycket märkligt, jag tror vi ska ut och öva med vagnen, men jag tvivlar på att våran pc har fixar de grejer vi behöver, och våran löjtnant vet nog inte om de... Blir intressant och se hur de löser det...

Helgtjänst for the win or not..

Nu är de andra gången jag skriver detta inlägg för att den vägrar ladda upp inlägget *morr*
Jaja, jag är trött och nervös. För våran löjtnant har sagt att vi inte ska ha helgtjänst, men sen så säger adjutanten att han måste prata med kapten för att de andra inte ska åka hem och då ska vi vara med mekskytte vilket är helt jävla onödigt!
Hellre att vi får öva med vagnen då, för mekskytte ger ingenting! Överhuvudtaget...

Jaja de blir väl att kräla i skogen hela helgen då...:(

*linda ledsen*


Dagsprogram

06:30 Gick upp
06:45 Åt frukost
08:00 Insittning i bek simmen
11:40 Lunch
12:30 Åter insittning i bek simmen
16:30 Middag
17:00 Gymmet
18:00 Rast/Vila

Ny Plånböcker

Ja jag är en tradera junkie....
Köpte en ny plånbok för 180 kronor, en Anna Sui, aldrig hört talats om designern förut men den var så fin!


Min dag..

En dag i gröna kläder:

05:50 Min väckar klocka ringer, trycker på snooze..
06:00 Alla andras väckar klockor ringer, somnar om..
06:20 Går upp, bäddar sängen
06:30 Äter frukost
07:05 Går till tvättbytet
07:45 Uppställning för morgonvisitation
08:00 Blir beordrade att invänta våran löjtnant på logimentet
11:40 Lunch
12:30 Övning i Bek Simmen
16:30 Middag och tjänsten slut
17:00 Gymmet
18:40 Duscha
19:00 Rast/Vila

big bang

Jag har blivit ett stort fan av Big bang theory. Förutom att det är galet roligt, så känner jag igen mig så mycket i hur Penny har det. Fast jag måste säga att jag identifierar mig mest med Sheldon, i alla fall i hans förhållanden till andra människor och hans raka ärlighet och egotrippade självcentrering...

Men ialla fall hittade ett klipp som jag är med om kanske inte dagligen, men väldigt ofta...

Hunddrömmar

Går i hundtankar. Inte för att jag tänker skaffa hund precis nu, men om ett år eller nåt kanske. Det beror väldigt mycket på hur det ser ut till hösten om jag lyckas komma in på den utbildningen jag vill in på. Och vad jag får för extra jobb och hur mycket tid jag har.
Jag tänkte se under hösten hur det fungerar. Egentligen skulle de väl inte vara några problem eftersom jag vill ta med mig hunden överallt, men eftersom vi lever i sverige är det typ omöjligt.
Det var så underbart i frankrike vart man än gick så hade folk hunden med sig, Gallerie Lafayette (tänk NK eller Åhlens), på resturangerna, i klädaffärer, i matbutikerna. You name it! Då hade de varit enkelt att ha hund, man kunde ex ta med den till kårlokalen och sitta och plugga, eller ta med den Onsdags quizen. Det hade jag tyckt om, att kunna ha med sig hunden precis överallt. Men sverige är så sjukt inskränkt, allergikerna verkar ju klara sig perfekt i franrike, varför inte i sverige?

Men som sagt vi får se hur de ser ut till hösten och hur tiden ser ut.

Jag har siktat in mig på en Norsk Lundehund, de verkar vara precis en sån hund jag vill ha, fast de verkar vara mer som katter. Självständiga, medvetna, smarta och roliga. Typ råtta/katt i liten hund förpackning :P

Dagens medmänskliga gärning :)

Vi hade vart ute och ätit (grymt gott för övrigt!!), och sagt Godnatt till morfar, så jag och Mats var ute på stan och kikade på nattbelysningen. Så kom vi på att vi glömt köpa tandkräm så vi gick upp några gator där jag visste att de fanns en affär. På vägen dit så var det en äldre kvinna som kom fram till oss och undrade på bruten engleska om vi pratade engelska och de sa vi att vi gjorde. Hon sa att hon var turist och och från sverige, varav vi avbröt och berättade att vi också var från Sverige! Jag trodde hon skulle fråga efter vägen. Men de visade sig att hon var på väg till Italien från Spanien och på tåget hade någon tagit hennes väska. Hon hade slagit sig när de ryckte den, men hon var okej. Hon hade pratat med polisen, men konsulatet hade stängt (i väskan hade hon haft sitt pass och alla pengar) och jourtelefonen hade stängt. Så hon undrade om hon kunde få låna lite pengar till mat, hon lovade att skickade pengarna tillbaka.
Vi gav henne 50 euro, och det fanns hotell närmare tågstationen som tog 30 euro natten, så då kunde hon få sova inomhus också, annars sa hon att hon hade inga problem med att vandra runt på natten, men hon var så hungrig.

Jag tyckte så synd om henne, hon verkade så tagen, vi bytte adresser, men vill helst veta att hon lyckas komma hem ordentligt, pengarna spelar inte så stor roll, de hade jag ändå shoppat upp på matirela ting:) Mycket bättre om de kan ge henne en säng och ett mål mat.

Och om de mot all förmodan skulle vara en "scam" vilket jag betvivlar, för vad är oddsen att träffa en svenska (io försig var hon finne från början men bodde i sverige) och hon verkade så tagen. Så tar jag den chansen att ge 500 kronor till en bluffare, för hellre de än att vara sniken och ta risken att hon talade sanningen och säga nej och vara världens hemskaste människa. Jag kommer ändå inte svälta ihjäl eller direkt sakna de pengarna.

Jag bara hoppas damen kommer hem ordentligt och inte råkar ut för några mer missöden! 

Rivieran here we come :)

Nu bär de av ner till den franska rivieran. Sommar och sol är väl att ta i, men det är i alla fall bättre än här, trots dåligt väder så är de runt 10 grader, jämfört med -10 på den här halvan av jorden.

Sitter på flygplatsen och har precis ätit en ceasar sallad, den var god, men kycklingen var lite hård. De ska bli väldigt roligt att åka ned till Nice och få shoppa och äta god mat en hel vecka.
Har sparat lite pengar så jag har en shopping budget, så jag kan få leka lite slösaktig för en gångs skull!

Har också med mig datorn, psp och ipod så flygresan blir nog inte direkt tråkig :)

RSS 2.0