P!nk

I fredags var det P!nk på Ullevi!
Grym show, men vi sittplatserna var rätt långt bak allihopa, men samtidigt tror jag inte man hade sett så mycket mer om man stått i publikhavet heller... Fanns inte direkt några platser som kändes riktigt bra. Kanske om man hade stått absolut längst fram vid scenen. Men men, de är sånt man vet tills nästa gång.
Grym var hon ialla fall!

Köp min micro!


Ca 5 år gammal microvågsugn.
Säljs endast pga platsbrist och byte till en mindre micro.
Fungerar som den ska, dock har värmevredet börjat strula så istället för 170w är det Grill, defrost är 850w och 510w är 650w. Det kan vara så att det bara är panelen som visar fel, men 850w och 650w fungerar precis som de ska.

En stor micro, perfekt för ex djupfryst pizza och popcorn poppning!

Todaaay

Idag har Nellie fått leka med en labbe/golden kille vid namn Hugo, hon hade superkul, och lekte tills hon var alldeles slut och alldeles överlycklig. Jag hade tänkt gå ut och busa med Nellie på gräsmattan så kom de och så fick hundarna leka. Jättetrevligt par som hade honom, och Nellie fick bli lite avlekt :D

Idag har de varit segt på jobbet, har jobbat undan väldigt mycket, så idag fick jag sega ut på det för att ha saker att göra hela tiden. Inte gjort så mycket mer idag. Städat iordning mitt "smink"bord typ..

Lite nostalgi

Blir lite nostalgisk när jag städar ur påsen som jag har tömt mina uniformsfickor i;
- massa gammalt (oanvänt) toalettpapper (ett måste i skogen)
- gamla sönderslitna papper med ex förkortningar och soldatregler
- en halv dextrosol
- godispapper
- en tomnamn bricka
- en grönpåse

:D

Helgen!

Har haft en underbar helg i goda vännerstecken. Först fredag kväll tog jag spårvagen ut till Gamlestan och tog en pizza och några öl med en gammalråttbekant för att fira att hon kommit in på sin drömlinje! Mycket blandad och framför allt mycket trevligt folk, satt ända fram till två och tjötade om allt mellan himmel och gjord. Som grattis-present så gav jag henne en Loke-skiva, för hon är en sådan person som jag tror skulle uppskatta både hans musik och texter. So Im spreading the words :)

Lördag sedan bar det upp till Uddevalla för att ha grillfest för en annan råttvän som fyller år i dagarna. Vi var inte så många, men väldigt trevligt! Hon ska gifta sig nästa år så det var lite bläddrande i bröllopstidningar och klänningsdiskuterande. Jag tror hon kommer få en sån fin klänning, hon ska nämligen ha en vit klänning med röda detaljer av något slag (vad är inte riktigt bestämt än), men de klänningar jag sett med rött till är alla superhäftiga!
Vi tjejer spelade buzz och grabbsen spelade poker. Jag vill poängtera att det absolut inte var tvunget att bara grabbarna spelade poker, jag hade kunnat tänka mig spela poker också, men eftersom det är Pia som jag var där för att fira och träffa så ville jag ju göra saker med henne! Jag total ägde på buzz, i alla fall på multifrågorna :p

Jag gav henne hemmaspa-saker, då hon haft de stressigt nu ett tag då hennes pappa gick bort förra månaden och tyckte hon skulle ha något att kunna slappna av!
Själv fick jag födelsedagspresenter i förskott, en my little pony pyssel bok, ett my little pony brevset och två choklader med gulliga budskap!

Tyvärr tog jag inga bilder,men de får ni leva utan!


Lite ditt och datt

I måndags så började jag mitt nya jobb som semestervikare för en receptionist på ett shipping agency. Det går rätt bra, eller jag hoppas de tycker jag gör de bra ialla fall, men eftersom hon tar en extra semester dag imorgon, istället för att vara inne hela veckan, så tror jag de är ett bra tecken!

Jag fick också i måndags veta at jag har kommit in på sjöfart och logistik programmet på chalmers! Så nu vet jag vad jag ska göra! Och de har många praktikanter från just de programmet där jag jobbar! Typ super!

Det har varit en hektisk vecka, i måndags kväll åkte vi och badade, i tisdags åkte vi upp till uddevalla och hälsade på Mats mamma, hennes man, deras son, hans moster med barn plus släktingar från Kanada, och idag var jag på lacrosse träning!
Imorgon ska vi åka och bada igen, på fredag är de fira med pizza för en kompis som kommit in på sin drömutbildning och på lördag är de födelsedagsfest för en annan vän. Den senare festen är dessutom i Uddevalla så då ska vi passa på att fixa iordning båten... Mycket att göra...

Sen nästa fredag är de P!ink, helgen därefter kanske jag ska ut och segla, helgen därefter är det Göteborg classic och jag ska nog ner till oskarshamn till en lumpar polare som firar att hon ska till usa, helgen därefter så tror jag att jag måste upp till stockholm för att morfar kommer och sen börjar skolan!!
Inte lätt att vara mig ibland!

Linda och Leo

Så var jag och hälsade på min kusin Leo, och hans nyfödda lillebror Sebastian. Jag, Leo och Mats hade en heldag när vi först såg Vasa, sen Isbrytaren Sankt Erik, därefter akvaria och till sist lekte vi på Sjöhistoriska och hela dagen avslutade med grillning! Nice!

Leo fick dessutom vandrande pinnar av mig!

Jag och Sebbe-bebbe....
Kusinskoj

Stockholm

Uppe i Stockholm i helgen!
På lördagen åkte jag och Mats till mammas jobb på åkersberga växtförsäljning. Jättefint har dem de, inte alls som en vanlig handelsträdgård, utan mer som en park! Vi åt lunch och sen åkte jag och Mats ut till där pappa har båten så åkte vi ut alla tre (vi och pappa) till Siaröfortet. Eller ja Nellie var ju med också! Så på vägen köpte vi en superfin liten Baltic flytväst till henne!


Nordisk 2010

Så har man kommit hem ifrån Nordisk 2010. Vilket nog var det crapigaste ns hitills, i alla fall organisatoriskt sett. Först var vi i kragerö, där för det första man aldrig fick veta när duscharna hade öppet då de kom olika bud hela tiden. Vi lyckades på något sätt tajma och komma dit under öppettiden, men duscharna stängde när vi gick, så de var nog mer tur än skicklighet. Det var tänkt att vi skulle bli guidade upp på berget och sen ha tävlingar där, och guidade blev vi, men några tävlingsledare syntes inte till. Så vi tog saken i egna händer och ordnade en egen fotbollsturnering!
Kungshamn var lite bättre, förutom att duscharna la av första kvällen, men de blev lagade till morgon efter. Sen var de landskamp vilket inte alls är lika kul som tävlingar mellan båtarna.
Efter det var de tävlingsetapp til Hanstholm, vilket var en katastrof, för ingen båt skulle hinna dit, så vi gick genom Limfjorden istället, och resten bröt. Vi kom alltså ett dygn senare än alla andra, till en hamn, som bara var en stenkaj, och själva stan låg 20km därifrån typ. Toaletter fanns tydligen på kaj, men i de kunde man inte spola och endast två duschar. Våran el kom och gick för att faserna stämde inte i elskåpet och bunkra vatten var de också svårt att göra...
Jag och Mats åkte därifrån efter 5 timmar för att ta färjan hem till göteborg, då jag ska upp till Stockholm i helgen!

Lite bilder:

RSS 2.0