fashion

Lekte på Polyvore... Suktar efter de här för tillfället...
AliceGAH

Jag blir så trött på lärare som inte sköter sitt jobb!!
Vi håller på med ett grupparbete och det ska vara inlämnat nästa vecka. Varje vecka har vi föreläsning som är eget arbete där läraren sagt att han finns tillgänglig för frågor.
Var han där på gårdagens föreläsning? NEJ
Var han där idag? NEJ
Svarade han i telefonen när vi skulle höra vart han var? NEJ!
Och har vi några mer föreläsningar i ämnet för resten av veckan? NEJ

Det är han jobb att vara där och handleda oss, så svarar han inte ens i telefon på en tid som är avsatt att han ska vara tillgänglig för oss!


Blir så himla irreterad!!

Skattande skatt

Idag fick jag mitt lönebesked och jag trodde man alltid skattade 30%, men tydligen är det inte så, så jag fick väldigt mycker i lön än vad jag själv trodde!
Så nu kan jag lägga massa på julklappar OCH köpa fina saker till mig själv Sweeet!!


helgen

I helgen var pappa här!

På fredagen så jobbade jag så då åt pappa och Mats middag hemma hos Nicke och sedan kom de och hämtade mig och sen var vi bara hemma.
På lördagen åkte Mats upp till Britta på arbetslördag och möte, och jag och pappa gick ut en lång promenad med Nellie. Sen åkte vi in till stan och kikade på julklappa. Det är jättesvårt i år!
Jag vet en julklapp jag ska köpa, men resten är bara ett stort frågetecken!
Vid fem möte vi upp Nicke på kungsportsplatsen och så åt vi grillbuffe på Gamle port. Det var jättebra, förutom att de var jättesega att fylla på buffen!
Efter det såg vi på bio (läs inlägget innan).
Igår gick vi på jul på liseberg och på hard rock.

Men jag måste säga att Jul på Liseberg är en besvikelse i år! Kändes som det var mer stånd och bodar och mer hantverk förra året. Kändes ganska tamt i år....

Scott pilgrim

Har varit och sett "Scott Pilgrim vs the world". Sjukt bra film! Väldigt annorlunda, men välgjord och häftig.
Rekommenderar helt klart att se den!

Sjukt handling med en killa som blir kär i en tjej, men han måste besegra hennes sju elaka EX. trots mycket tv-spels referenser och galna ninja moves, så var det ändå mycket tänkvärt om bagage som man tar med sig in i ett förhållande...

Tjejhuvudskådespelaren hade så coolt hår blev supersugen på att göra något häftigt, men vet inte riktigt vad... får fundera vidare på det..

åter igen torsdag

Nu har det gått för långt när jag till och med börjar drömma om logistik!
Kan vara för att vi ska grupparbete med vårat logistikarbete idag. Jag är faktiskt ganska stolt då jag faktiskt förstått alla uträkningar och kommit fram till de flesta alldeles själv!
Nu är vi nästan klara med första delen, nu ska vi mest resonera och se om vårat eget förslag blir bättre än de förra. Mycket uträkningar, inga svåra, men sega.

Idag blir det förövrigt att städa och tvätta eftersom pappa kommer ner imorgon, så måste piffa upp lägenheten lite. och försöka få bort alla kläder som väller ut ur garderoberna pga plats brist....
Sen när pappa åkt, och vi har lämnat fiskarna till Pia och fått bort akvariet kan vi börja få ordning på vår kommande kontor/garderob. SÅ kommer de bli bättre ordning...

Hello kitty

SItter och surfar HK väskor... Arent they cute!!


astro

Mitt horoskop i Metro löd:
"Du förefaller inte helt tillfredstäkkde med tillvaron. möjligen rör de sig om ett vanligt måndagssyndrom"

Bah, snarare kroniskt Linda-syndrom

Men jag fick i alla fall resultatet på min andra tena och jag hade lyckats skriva en 4 på den! Så nu är det bara två tentor, en uppsats, ett grupparbete och ett eget arbete kvar. Sen är denna terminen klar!


trött

Seeeeg dag på jobbet. De ringde nästan inga vilket innebär att de nästan inget att göra. Och nu är jag superseg i huvudet. Blir att lägga sig tidigt idag. Jag ska börja skolan klockan åtta imorgon bitti och de är en obligatrisk lektion så jag måste verkligen upp.

Har verkligen ingen aning om vad jagska skriva mer för jag är så galet trött!

Britta

Idag har vi varit uppe på Britta och fixat lite. De typ regnade hela dagen så varken jag eller Nellie var speciellt glada, men lite fick vi gjort. Lyft in livflottar och lagat takstolar.

Nästa lördag den 20 november ska vi ha påtäckning och höstmöte. Alla som är om än bara lite intresserade av att börja är välkomna att delta!

Klockan 10 börjar vi påtäckningen vid båten vid riversideängen och klockan 1500 börjar höstmötet i sjömanshuset.
På höstmötet kommer vi gå igenom året som gått med bilder från seglingar och året som kommer. Ett perfekt möte att komma på om man är intressera av att börja segla! Man behöver inte ha seglat innan...

Frågor så maila gärna:
ungdom@tsbritta.se
eller bli ett fan på facebook
http://www.facebook.com/#!/pages/TS-Britta/113708611988533


Sunset Boulevard

Igår var vi och såg musikalen Sunset Boulevard på Göteborgs operan. Och den var helt fantastisk. Den är skriven av Andrew Lloyd Webber (som även skrivit bla Phantom of the Opera), tyvärr hade de översatt den till svenska. Just nu lyssnar jag på den över Spotify på engelska och den är bara tusen gånger bättre på engelska. Allt lyckas låta så tamt och mesigt på svenska.

Träna

I dag ska jag och träna. Ett bodypump pass klockan 18 på fysiken. De har ett step up pass klockan sju också, men då kommer jag inte hem föräns vid typ nio. Och de känns lite jobbigt... Plus att efter kraftagspasset lär jag vara död, med tanke på hur de kändes förra gången... Det var jätteirriterande, det var inte så mycket att musklerna inte orkade, men eftersom jag inte tränat på länge var de inte vana. om ni förstår vad jag menar, så jag fick sån galen mjölksyra... inte kul! Men förhoppningsvis är de lite bättre idag!

Jul

På bussen fick jag värsta julkänslan. För er som inte bor i slaskstan Götet så kan jag berätta att de har snöat under natten, och det var snöglopp över allt.
På bussen satt jag med min stora dunjacka och huvan så långt ned över näsan det gick, och var lite små frösen om tårna och kände att Å nu är de snart jul! med snön på backen, lite kyla som bet i kinderna och små frusna korn som virvlade runt i luften.

I helgen så öppnar Jul på Liseberg, vilket jag ska gå på, tycker alltid de är lika mysigt att gå runt bland alla små stånden och renarna! Plus att man kan gå upp till Ben N Jerrys glassbaren! *Linda loves BnJ*

Och på fredag tänder de dessutom Göteborg också!


Skraj natt

I natt så blev jag asskraj. Jag vaknade av att jag var jätterädd, eller att kroppen bette  sig som den blivit jätteskrämd, hjärtat gick i hundra åttio och jag andades snabbt. Så hade jag något vakt minne av att jag blev skakad och blev rädd. Så sa Mats att jag skulle ta de lugnt. Varav jag frågade vad de var som hade hänt, för jag förstod ingenting. Då hade tydligen Nellie skakat på sig (som hundar gör) och de hade sen Mats reagerat på i sin dröm vilket gjorde att han trodde han var jagad, så han hade börjat springa i drömmen och då börjat röra sig massor på riktigt. Och då har jag reagerat på det i min dröm, vilket gjorde att jag blev livrädd....

Inte lätt de här med drömmar...

Flammig...

I går var jag jätteblek, nästan glåmig, och idag är jag jätteröflammig i ansiktet. Så jag undrar lite vad det är för något som gör att jag reagerar (jag är liksom lite röflammig och knottrig). Undrar om de kanske är sömnbrist, stress eller kanske någon av osten jag åt igår kväll till middag....Eller så håller jag på att bli förkyld.. Tycker i alla fall inte om det..


Kommentarer

Av någon anledning så ser jag inte när de kommer upp nya kommentarer vilket gör att jag först ser de när jag går in på arkiv och "icke godkända kommentarer". Men nu har jag gått igenom alla månader så nu borded e inte finnas någon icke godkänd som jag vill godkänna.
Kan tillägga att jag godkänner alla kommentarer som inte är bara är reklam för andra sidor som ex:
"Hej läs min blogg: http://blablabla.se".
Om det däremot är en personlig hälsning till mig eller reflektion över min blogg, så jag verkligen ser att de har kollat in min blogg och inte bara kommit in och kommenterat för att de ska få läsare så kommenterar jag.

Kommentera på, jag blir jätteglad för alla kommenterar, lång som korta :D

Tråkig måndag morgon

Trodde vi började klockan 0800 idag, kommer till skolan hittar ingen, och dubbelkollar schemat, då börjar vi 0830! SUCK!
Hade kunnat gå upp minst en halvtimme senare... För någon annan hade de kanske inte varit någon big deal, men för mig som mår fysiskt dåligt av att vara trött hade det varit en blessing!

Har sett klart på alla The Avatar avsnitt i helgen också, och nu känns de tomt :( Tycker de kunde ha fortsatt och de kunde hittat fler flygande bionsoxar och, ja de kunde ha knutit ihop massor! Fler äventyr i den spirituella världen till exempel....

Får se om man kanske ska ta upp Battlestar Galatica igen, en av världens bästa sci-fi serier, efter Farscape, fast den är väldigt tung sedd.

Sappa

Den här veckan har jag arbetat tre pass och i fredags satt jag hela passet själv och svarade på samtalen. Det gick ganska bra, det var en del kluriga som jag fick skicka vidare. En som jag inte ska veta hur man ska göra och en annan som ordinare inte heller kunde lösa så det fick skickas vidare till tekniker.
Jag fick dessutom en pike och en ryggsäck, bra dag på jobbet :)

tisdag

Snart ska jag till skolan och ha logistik. Jag tycker det ämnet är väldigt skumt, eller kanske inte själva ämnet men som det är upplagt. Och visst föreläsaren kan väl skoja till det lite då och då, men för det mesta förstår jag inte i vilket sammanhang han förklarar sker. Oftast känns det som om man bara ramlat in i halva föreläsningen och missat halva för man förstår bara hälften av vad han snackar om..
Men det kanske blir bättre, får i alla fall hoppas det...

Ska på hundkurs med Nellie ikväll så jag får ta med alla varma kläder och släpa runt i skolan... blää. Men så är det..


morr

Jag blir så irriterad! I våran logistik kurs har föreläsaren sagt att vi har förläsningar, handledningslekioner (då man kan komamaoc ställa frågor om sitt grupparbete) och eget arbete tid. I morse var eget arbete tid, och då gick jag inte dit utan satt med min grupp i en annan del av skolan, sedan fick vi veta att läraren visst hade varit i salen och haft värsta föreläsningen! På eftermiddagen sedan s¨å hade vi logistik föreläsning och då halverar han den. eftersom han hade en sån föreläsning på förmiddagen! När han sagt att de inte ska vara något!
Och detta i ett ämne där vi har ett jättestrot grupparbete som ingen fattar någonting av!!
*morr*

Helgen helgen helgen

I fredags var jag och bastade, Jag brukar inte basta, det är bland det tråkigaste jag vet. Men de här var faktiskt riktigt trevligt, ute på en bastuflotte utanför Hönö, med stora fönster så man kunde blicka ut över fjärden. Jag som annars brukar vara så frusen av mig, badade dessutom, i Oktober!! Och jag tyckte faktiskt det var skönt.

Lördagen spenderades på Sappa kontoret, tillsammans med en annan "poolare" (alltså en i poolen), jag tog faktiskt ett par samtal själv, och tror ni inte jag får alla jättesvåra samtal? Om boxar som stänger av sig, ljud som inte fungerar och folk som tycker de blivit lurade. Men någon gång måste man ju ta de samtalen också!

Söndagen var tråkig, då skrev jag på min engelska uppsats medan Mats var duktig och tvättade och diskade (what would I ever do with out him?). Sen blev det bara ett par avsnitt av "The avatar" också, okej typ hela säsiong två men ändååå.
Och ja, tårarana rullade stora och många under avsnittet där Appa blir kidnappad...

RSS 2.0