lista

Snor från Althea: http://altheatrollet.blogg.se/
Om mig:

Namn: Linda
Ålder: 24
Status: Pojkvän och tilika Sambo
Boende: Pojkvännens lägenhet
Jobb: Studerar

Favoriter:
Spel: Battlefiel 2142, Plants vs Zombies
Film: Nightmare before christmas, Hot Fuzz, Finding Nemo
Serie: The Big Bang Theory, Farscape, Futurama, Family guy
Bok: Robin Hobbs (utom de om Navara) och Terry Pratchett

Just NU:
Film: svårt, vet inte riktigt
Spel: Little big planet
Bok: Coraline and other storys by Neil Gaiman
Serie: Big bang theory

Jag...
...samlar på My little ponys
...känner igen mig alldels för mycket i Sheldon Cooper i Big Bang Theory
...har fobi för ormar. Så stor att jag ibland knappt vågar gå i skogen.
...har kunnat hela Nightmare before christmas utantill!
...önskar jag var lika cool som Emelie Autumn

Mina konsoler:
Playstation Portable
Wii
Playstation 3


JObbigt dag...

När jag skulle ge råttorna mat igår så reagerade inte Myran, så tog jag ut henne och hon var svag och hade jättesvårt att andas. Så jag fick kolla i akutlådan och som tur var hade vi lite betapred, så de fick jag i henne. Hon var också superhungrig och törstig, antagligen har hon inte kunnat klättra ned från hängmattan stackarn.
Så jag var uppe med henne och kom inte i säng förens vid två tiden. Klockan halv åtta gick jag upp, ut med hunden och sen ringa veterinären. De hade en tid klockan halv tio, så de var bara att ta transportburen och åka iväg.
Jag går till torslanda veterinärklinik, och de var urgulliga. Ena tjejen i receptionen är gammal råtträv, så hon blev jätteglad. Det känns så skönt att folk lyser upp när de ser råttorna istället för att rynka på näsan och tycka de är jobbigt när man kommer med ett ovanligt djur.
Hon fick i alla fall en spruta med vätska och b-vitamin och sen antibiotika utskriven.
De är vekligen supertrevliga, jag rekommenderar Torslanda starkt!
När jag kom hem så bäddade jag ner Myran i buren och sen iväg till apoteket, men vårat apotek hade inte så jag fick åka iväg till ett annat.
Väl hemma var det bara att mata råtta med medicin och sen gå ut med hunden. Jag la mig sen och sov en timme. Väl behövligt.

Efter det var de städa grisarnas bur, duscha och kolla på en skoluppgift.
Ikväll ska jag på "kickoff" med sjölog, så jag behöver i alla fall inte tänka på middag....

Hundkurs pass 1

Har varit på första tillfället i vardagslydnadskursen. I kurskallelesen stod det att det var teori utan hund, så jag lämnade Nellie hemma och satte mig på bussen. När jag klev av bussen visste jag typ vilket håll jag skulle men inte riktigt. Så jag började gå i en riktning och efter kanske 500 m möter jag en gubbe med en hund, så jag frågade honom om han visste vart brukshundsklubben var, och de gjorde han, så då fick jag gå tillbaka 500 meter och upp i skogen. Man kunde tydligen gå gångvägen (som jag gick på), men de skulle ta jättelång tid och nu genade jag genom skogen och var där på ett par minuter.
De var lite introduktion, vi ska följa sbks allmänlydnads pass, inget man måste klara av me sträva mot det. Kändes bra, de flesta momenten kan nog Nellie utan störning, men med massa hundar runt omkring så blir detnog toppen träning. Gillade han tränaren också, verkade bra, sa att man kan säga ifrån om man inte tror de är bra för ens hund och så.

Så nu är jag jätteivrig för nästa pass nästa tisdag!

Träning

Idag har jag varit på ett väldigt trevligt Lacrosse möte med te och scones. Jag har varit dålig på att komma på träningarna, men nu när inomhus säsongen ska det blir bättring!
Sen så har vi blivit sponsrade av Sportslife så i morgon ska jag hämta ut mitt helårs kort :)

Efter mötet åkte jag och körde ett Step up Puls pass. Galet jobbigt! Så blev jag rätt irriterad när instruktörern säger "sista låten, kom igen kör järnet" så kommer det en låt till, och hon säger "kom igen nu, sista låten", och sen kommer det ytterligare än! Sånt gör mig bara sur! Men det var skönt att träna igen...

Gaga copy

Det är en mamma till en tjej som tog livet av sig som tydligen var vän med Lady Gaga och nu påstår mamman harr Gaga har snott stilen från hennes dotter och har då gjort denna video nedan.
Jag ser inte direkt någon likhet, annat än att de har liknande poser, vilket inte är konstigt om de båda höll på med burlesk, och vad är det i slutet om med musiken?
http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=b0e4d47c-1473-4e3f-a45d-f6928c7d53cd&isShareURL=true

Fin sits ikväll!!

Ikväll är det Nollfinal med finsits!
Tänkte använda en klänning som hängt i garderoben nu ett tag, men som jag faktiskt aldrig använt!
Jag har gått upp lite sen jag köpte den så nu sitter den bra (den var "lite" för stor förut), men har köpt lite klädtejp i alla fall :)
Men nu kanske man kan få till figuren igen nu när man köpt ett fysiken kort! *yey*

Pirater

I helgen var de piratsittning, med efterföljande skumquasqe på guasqen. Fett med skum var det. Vi var där dagen efter för att repa, och då höll de på att städa och berättade att de rann vatten ur elurttagen.... scary...

Ikväll är det rock n roll som gäller då ska vi uppträda på nollrocke, jag tror att de blir awsome, fast det är väldigt scary de också. Jag och den andra tjejen ska vara pirater så jag återanvänder min piratsits look, men jag diggade den:


Hår

Igår så sa en klasskamrat att jag alltid har så fint hår, och jag blev jätteglad, för jag jobbar verkligen hårt med mitt hår! Nu när de håller på att växa ut är det min största skräck att de ska bli risigt och fult!
Varannan tvätt har jag en svin dyr inpackning och när jag inte har de så har jag en billigare inpackning. Sen så har jag en värmeprotection, också svindyr från frisör, som skyddar när jag fönar och plattar det. Och jag måste platta det som ni ser i bilderna nedanför...

Så här ser mitt nytvättade hår som har självtorkat och jag har kammat det:

Efter plattning:

biljetter

Nu har mina opera biljetter jag fick i födelsedagspresent kommit!

Första föreställningen blir en dansföreställning den 30 september! Sen blir det opera i oktober och musikal i november!
Me LIKE!


RSS 2.0