Indoor

Idag har jag varit och kört ett indoor walking pass på Sportlife.

Grymt roligt! Jag hade dessutom pulsmätare, men eftersom det var första gången så visst ejag inte att man skulle ställa in maxpulsen, vilket gjorde att jag körde ett ganska lågintensivpass, men det var fortfarande jobbigt...

Jag rekommenderar verkligen alla att testa detta pass, grymt skoj!


Lite Galla...

Jag kan tänka mig att folk ibland upplever mig som lite tråkig då jag ibland inte går fram och säger hej till människor som jag är bekant med. Men det är för att väldigt många gånger när jag gör det, så tittar de jag hälsar på, på mig som att jag är dum i huvudet. Eller svarar knappt på till tal när man försöker vara trevlig och frågar hur det är, eller vad de har gjort.
Så därför har jag nästan slutat med det, för jag är trött på att känna mig dum, vilket man gör när man går fram till någon och säger glatt hej och möts av rynkade pannor...

Ungefär samma som när man själv bjuder in personer till sig när det vankas fest/kalas/middag och sedan själv aldrig blir inbjuden. Det tycker jag också är dålig stil. Okej om man blir bjuden och tackar nej, men när man kommer tar av någon annans kaka kan man ju bjuda på sin egen!
Nej jag är inte bitter idag....


Nellie

Nellie har idag underhållt ungarna på gården. När jag kom hem efter promenden lekte de på gården och jag visade lite trick med Nellie och de blev ju helt utom sig. Efter som Nellie haft lite överskottsenergi så tyckte jag det var ett bra tillfälle att trötta henne lite. Så ungarna fick godis och öva lite konster. Först var de två tjejer och någons mamma sedan kom det två till.

Nellie är bra för hon lyssnar nästan bara till mig, så jag kan i smyg säga vad hon ska göra, medan de säger "sitt" fyra stycken till henne.

Men mamman tyckte hon var så duktig som kunde så mycket tricks och lyssnade så bra. Och det är något som jag ser som självklart! Det är självklart att min hund ska vara lyhörd och uppmärksam på mig.


It all started with a big bang!

En serie som jag näst intill avgudar är The Big Bang Theory. Jag tackar min käre bror som introducerade mig till denna fantastiska serie.
Jag skrattar så jag gråter i princip varenda avsnitt, och skall tilläggas att detta är oavsett om jag ser den själv eller med andra...

Det finns ingen annan serie jag känner igen mig så mycket i. Både karaktärer och situationer som uppstår. Jag kan inte annat än att älska den


Muffinsdags

Idag blev jag jättesugen på att baka muffins!

Och här är underverken: Choklad-banan-valnötsmuffins!

De vackra formarna har jag fick jag när jag var och hälsade på min kusiner! Är de inte vackra?
(återfinns på: Kalasform)


Red riding hood

Har ikväll sett Red Riding Hood
En film över förväntan faktiskt, spännande och ganska oförutsägbar, jag hade inte tippat på det slutet i alla fall! Vilket är trevligt med en hollywood rulle!
De har också tagit häftiga skådespelare som:
Jemery Irons son: Max Irons
Gary Oldman- gjort bla 5 element
Virginia Madsen- The Haunting
Julie Christe- Dragonheart

Helt klart sevärd!


Hektisk fredag

Har varit på klubben med Nellie och kört lite agility nu på morgonen. Nu har jag varit en kortsväng hemma och lämnat hund och nu ska jag iväg på ett träningspass.
Sen blir det franskdusch och direkt i väg till skolan för handelsrätt

Mycket att göra lite tid :)

Brownie

Så typiskt, Brownie låter som en liten kaffebryggare så det var bara att ringa veterinären. Hon är pigg och äter så det verkar inte jätteakut, men hade jag inte jobbat hade jag åkt in idag. Men jag bokade tid på torslanda vid 11 imorgon, så tar jag med mig Muffin också så får jag kolla hennes pälsavfall på ryggen...

Djur... varför kan de inte bara vara friska?


Syre till hundar!

I USA och Kanada har de nu tagit fram syremasker för hundar!
Alltså såna som brankåren kan sätta på hundar som de tar ut ur brinnande hus.

Jag hoppas det kommer till sverige!


Agility

Idag har jag och Nellie vart på klubben och tränat agility.
Kändes roligt att åka ut dit utanför kurstid, när vi kom var vi själva, men efter en stund kom en ganska surmulen tjej och satte sig brevid agilitybanan och där satt hon ända tills jag hade börjat varva ned.
Jag tog ju inte upp så mycket plats så jag vet inte riktigt varför hon kände att hon behövde vänta tills jag var klar, men men, inte mitt problem :)

Vi körde lite slalom, vilket Nellie tycker är ganska tråkigt eftersom hon inte fattar vad det handlar om. Så körde vi lite böjd tunnel och valsa.
Sen körde vi även lite kontaktfält på balansen med target.
Och så kände vi på vippen, men bara lite kort :)

Ups...

Jahapp så har man gjort sin första tabbe som student..

Skulle anmäla mig till tentan idag och då hade anmälningstiden gått ut den 6 maj!
Känns ganska snopet får jag säga... Men någon gång måste man ju tabba sig, och förhoppningsvis finns det plats, så jag kan smita in då och i värsta fall får jag väl tenta den i omtenta perioden i augusti...

Men bättre att glömma anmälningstiden än att glömma själva tentan...

Come in now go away

Hittat en dörrmatta jag vill ha:

När man går in:Samma matta men är man går ut:


Monday

Monday= quiz-night

Så är man åter på JA Pripps på chalmers. Har idag varit och köpt klänning till bröllop jag ska på i helgen.
Shoppade klänning efter vilka skor jag skulle ha på mig, kände lite bakvänt, men det gick utmärkt!

Har nämligen ett par snygga skor jag vill ha, men hade inget som passade till de, så då fick jag shoppa en klänning till de. Tror det blir jättefint.

 


Träning

Denna vecka har vi flyttat och jag har varit dunderförkyld, så jag har nöjt mig med att jogga runt lindholmen på morgonen med Nellie de senaste dagarna. Men det är bättre än inget.

Men nästa vecka har jag bokat in 3 pass, och utöver det så ska jag gå på ett core-pass och en lacrosseträning samt agilitykurstillfälle. Jag hoppas också att vi kommer hem i rimlig tid på söndag för då jag gå på step-up passet som går på söndag eftermiddagar. Det är ett pass jag brukar gå på när jag jobbar på söndagar. Jag slutar då vid fyra och hinner perfekt till det passet. En härligt avslutning på veckan!

Antagen!

Idag fick jag antagningsbeskedet för sommarkurserna jag har sökt och jag kom in på båda!
Det är två kurser om webbutveckling, så jag får lite djupare kunskarp och kan göra snyggare webbsidor! Så under sommaren kanske bloggen får ett lyft :)


Running

I ett inlägg i april (Länk) så skrev jag att när jag flyttar till Lindholmen ska jag börja springa med Nellie och det har jag gjort nu de senaste två dagarna, väldigt trevligt att springa längs kajerna! Det är bra för att det är rakt och fint och inga uppförsbackar som ställer till det! Perfekt! Och eftersom det är gamla dockor som går in kan man lätt öka och minska längden på joggningen! Perfekt!

Agility

Idag har jag och Nellie varit på vårt andra kurstillfälle i agility. Det går superfint, det är matte som inte hänger med i svängarna och snarare hämmar Nellie än tvärtom.

Vi har redan gått igenom tunnlar, hopphinder, slalom, längdhinder, balanshinder och vippbrädan. Vippbrädan tror jag blir den som blir svårast. Men eftersom jag tänker satsa först på hoppklasser, där den inte är med, så tar vi den som den kommer.
Slalomet är hon riktigt duktig på trots att vi inte övat!

Jag har nu dessutom mailat om koden till hindercontainern så jag kan åka dit och öva när jag vill, så jag hoppas den kommer snart!

Det är en tävling på nationaldagen, men det känns lite tidigt, det är bara en månad dit och vi har ju knappt satt i gång. Däremot i början på augusti är det tävlingar i stockholmsområdet som känns ganska intressanta! Vi får se :)
Hur som så kommer jag ta tävlingar som träningar och göra det för skoj skull och se hur det går!


Keratin behandling

Efter USA resan ska jag nog göra en keratin behandling av håret. Det kostar ca 2,500 kr och håller i 3-5 månader.
Håret blir rakt (yey) och lika glansigt och ofrissigt som på hårmodellerna på TV. Jag hade gärna gjort det nu, men jag vill spara mina slantar till allt roligt som finns att göra och shoppa i amerika!

Här ser ni både hur det går till och före och efter bilder:


En ursäkt

Jag är ledsen för inaktiviteten på bloggen, men jag har varken haft tiden, orken eller framförallt lusten att skriva någonting.
Ett tag kände jag att det inte hände någonting runt omkring mig och då tappar man också sugen att skriva, men nu har vi ju flyttat till en ny lägenhet, våren har kommit och hela världen börjar om på nytt. Och så också TheKanel :)


RSS 2.0