Påskhelgen

I lördags åkte vi upp till Mats pappa och hans familj, de skulle ha någon sort "överasknings-förlovningsfest-påskmiddag" (Mats bror förlobade sig med sin flickvän i julas), typ. Vi kom upp dit vid fyra tiden, och det var knytkalas, så vi hade med oss påskmust, prinskorv och lax, så vi fick börja steka prinskorvar. När maten började bli klar och dem flesta hade kommit så gick vi allihopa (var typ 15 personer) ned till Mats bror och hans flickväns hus(dem bor på samma gård). De blev lagom paffa kan jag säga, även om Mats brors flickvän sa att hon hade anat något. De blev "påskmålade" och fick presenter. Jag och Mats hade köpt ett litet sött citronträd som luktade underbart, de fick även ett parasoll, ett äppelträd (med fyra sorter på) och en jättefin glasskulptur med belysning.

När dem hade öppnat sina presenter så gick vi tillbaka upp för att äta, mycket gott var det, lax, ägg, prinskorv, bröd, jansons och ja allt som hör påskbordet till.
Efter maten började Mats att omformatera en av datorerna där uppe, vilket var mindre roligt, tog typ halva kvällen.

När det börjat mörkna så skulle de elda påskbrasa, vilket för mig kändes total fel. Kändes typ som att leta ägg på julafton. Men det var trevligt att stå framför brasan även om det var typ tre veckor fel.

Vi gav oss av hemmåt vid tolv, efter att ha ätit kaka och choklad doppad frukt.


Linda färdig sminkad hemma:


Linda med present

Linda med Masts systers hund Bianca!

Framför påskrasan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0