SF

Första dagen i SF. Vi började dagen jättetidigt med att åka till flygplatsen vid 2 på natten, vilket vi egentligen inte hade behövts då vårt plan inte lyfte föräns vid klockan 6 och vi kunde checka in först vid klockan fyra.

Väl i SF letade vi rätt på hotellet, men då klockan bara var tio så hade inte rummet blivit klart så vi käkade på ett hak i närheten. En jättegod sallad med avokado och blue cheese. Efter lunch lämnade vi våra saker på rummet och begav oss ned mot hamnen.
Vi tog en  cable car, de är väldigt gulliga, med ropande och dragande i spakar, men trots att det var branta backar så kom vi fram sound and safe!

Vi tog en båt under bron och runt Alcatraz. Det var surfare över allt! Det var helt galet, vattnet var helt vitt av små segel som sköt fram och tillbaka. Det var också svinkallt, jag hade bara shorts på mig, då det var varmt när vi käkade lunch, men ute till havs var det jätteblåsigt och väldigt kallt!

Efter båtturen gick vi runt lite i Fishermans warf, som var väldigt gulligt. Alla butiker var jättespecialiserade, det fanns en butik med endast saker för vänsterhänta, en med bara saker med hundar och massa annat.
Akvariet låg där nere också så vi kikade in där också, de hade en jättelång tunnel med fiskar som finns runt SF och lite annat, men tunneln var väl det som höjdpunkten.

Vi såg ett par sjölejon också, men då de emigrerar under sommaren till "breeding-grounds" så var det inte så många kvar.

Jag var jättefrusen efter båtturen, trots att vi varit i akvariumet och massa annat, så vi åkte hem till hotellet där jag kröp ned under täckena ett tag för att värma mig, men jag frös ändå massor. Trots det tog jag på mig mer kläder och så gick vi ner och åt en stek med någon brockoligegga som var supergod! Mats tyckte resturangen var jättevarm, men jag satt med extra tröja och myste tyckte det var precis lagom :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0