Ensam flicka

Råttorna håller på att driva mig till vansinne, de är överallt! Gräver i blomkrukorna, är bokhyllan och jag orkar verkligen inte med dem, speciellt inte när M är borta. Uch tycker han borde vara här, ser på "Supersugen", försöker slå ihjäl tid, men jag vill inte gå och lägga mig själv. Hatar det.
Och jag hatar att jag hålle på att börja gråta bara för att M inte är hemma.....

Vill bara sätta mig i ett hörn och gråta...Embla försöker sno en banan
image16

Äckligt...

Asså jag får fucking panik av att läsa om alla bloggare som är mammor eller väntar barn. Är det bara jag som får panik känslor av att överhuvuvdtänka på att man någonsin ska skaffa barn?
Bara tanken av någonting inuti mig, levande, usch alltså jag mår bokstavligen illa av bara tanken på graviditet. Vämjeligt, tror jag beskriver känslan bäst...
Usch

(jag tror inte jag har några moderskänslor för saker som inte är små lurviga med stora öron och lång svans)

*suck*

M åkte till fredrikstad i morse, han ska vara där till imorgon, så jag är alldeles ensam.. Lite tråkigt är det, saknar honom massor!

Borde plugga *ångest*, borde städa *ännu mer ångest*, borde speciellt diska... usch och blää

Men jag ser det positivt att han är borta, då kan jag ha slapp kväll med film och gott :D

Segelabsitinens

Så var jag hemma ifrån Uddevalla, fick skjuts hem, jättebra, så sparade jag in 67 kr :D

Kursen gick bra, var väldigt trevliga människor, propagerade stort för att de skulle segla instruktörselever, vilket verkade gå fram, samt att de skulle ut på utbildningsseglingarna, vilket de skrev upp sig flitigt på.
och jag säger de här också

Är någon intresserad av att segla skuta kan man ringa till Britta kontoret och skriva upp sig på en utbildningssegling INGEN FÖRKUNSKAP KRÄVS!! Gå in på: http://www.britta.nu och anmäl er till utbildningssegling eller varför inte nordisk??

Men jag vill segla, och jag vill segla nu!

image15

Sömngångare

Usch jag är trött, ska nämligen upp till Uddevalla idag och vara ledare på Bittas skolskeppskurs. Är typ noll förbered, har fått ett papper vad vi ska göra och vilken tid jag ska vara där, typ.
M ska upp till Norge på möte och han sa att de kanske kunde droppa mig vid torp, men det går ina bra bussar därifrån så jag får ta tåget ändå, men that's life.

Nu måste jag mata råttisarna.

Party Mode
image13

image14


image12

Top från Zara
Kjol från Myrorna

Spelning

Ikväll är det Loke! Yey har längtat så!
Ska dit med pojkvännen och en kompis till mig, N.
N är egentligen en kompis till mitt ex, men jag är så glad att vi hållt kontakten efter jag och xet gjorde slut, för vi har verkligen jätteroligt tillsammans. Så först ska vi ut och äta, och då kommer tydligen N:s kompis flickvän (komplicerat I know) med också, men hon visste tydligen inte om hon skulle med sen på Loke. Trevligt med lite nytt folk.

Idag har jag även vart på jobbmässa, men kände inte alls för att vara "mässtrevlig" (kan bero på att jag gick dit vid två och inte hade ätit sedan 7), men jag pratade i alla fall med ett event bolag och skrev en intresseanmälan, tror det skulle passa mig ganska bra och jobba med event. Jag tycker om när det är kort och intesivt.

http://lokeloke.se

Humor

Jag har rätt morbid humor, här kommer ett par exempel:

Den här ha rjag hur roligt åt som helst:
http://www.riotvideo.com/Robot_Chicken:_Crazy_Monkeys_on_Land_Mine_Island.htmlUpp och Ned

Idag har motivationen gått upp och ned. Först var jag i stallet, men jag hade ju glömt ta med mina andra skor så jag halkade ju runt som bambi på hal is, så imorgon måste jag komma ihåg skorna som har mönstrad sula.

Rent fysiskt gick det bra på gymmet, cyklade och använde "Spring" maskinen och kände att det gick riktigt bra. Förutom en sak som jag undrar vad de har att göra med, det är nämligen så att ibland när jag tränar cardio så får jag hosta efteråt. Förut trodde jag de bara hade med att göra att jag hade världens sämsta flås, men nu blir jag inte speciellt anfådd (läs inget alls), visst andningen blir lite tyngre, men inte mycket mer. Men sen får jag den där nedra hostan, jättekonstig.

Men sen motivationen gick upp och ned, först gick det upp, men sen kände jag mig bara tjock och ful. Visst jag bygger muskler, det kan inte förnekas, mina axlar har gått från kantiga till en vacker rund form, mina biceps börjar pojkvännen bli avundsjuk på (de är faktiskt inte så stora som han verkar tycka...) och när jag spänner armarna får jag en vacker linje under nyckelbenet MEN jag tycker inte jag tappar fett, fast det kanske bara är jag. Men jag tycker faktiskt inte jag äter så där väldigt mycket, och enligt den boken jag läser nu ska man äta 500 kcal mer än vad man gör av med för att bygga bäst, så jag vill inte dra ned för mycket på maten heller, för jag är rädd att jag börjar bränna bort musklerna då. Dilemma dilemma...

Så kommer M hem sent i dag ringde han och sa, och jag som skulle plugga. Har jättesvårt för att plugga när han inte är här, då går jag liksom bara och väntar på att han ska komma hem. Inte för att han gör något som får mig att plugga eller att jag behöver hans hjälp, men jag vill bara ha min älskling nära...

Plugg med råttor

Pluggade lite bryggtjänst för att jobba bort lite av ångesten, och jag kan säga att det är inte lätt med tre stycken små råttor som hela tiden tycker man borde ägna all uppmärksamhet åt dem:


image11Make over

Jag tyckte min nya träningsdagbok var så ful så jag gjorde om den, med hjälp av ett SOLO nummer, sax, kontaktlim samt lamineringsmaskin. Tyckte den blev riktigt fin!

image10

Inspirado

Jag gymmade när jag typ var 14 eller något en kort period för att få bättre rygg, men jag hade så svårt att ta mig dit, så jag gick dit ett par veckor, sen rann de väl ut i sanden.
Men nu är det skillnad, jag går nu till gymmet årminstonde 5 dagar i veckan (varja vardag) och varför jag inte åker på helgen är för att jag är rädd för att det är för mycket folk då.

Främsta anledning till varför det är så lätt att gå till gymmet och att träna är för att jag har ett mål. Jag måste träna upp mig för att klara det, och det är ett rimligt mål inom en rimlig framtid.
Sen tycker jag det är roligt att träna för att jag ser resultat, jag har fått större muskler, klarar tyngre vikter osv. Sen känslan efteråt är helt underbar. Att få duscha och byta om efter ett träningspass och känslan av ett "job well done".

Kan ju säga också att jag är inte en av dem på gymmet som inte tar i eller kör på lättaste samtidigt som man pratar i telefon med bästa vänninan. Nej svetten rinner bokstavligt talat om mig. Jag får puls när jag jobbar med vikterna och machinerna. Förstår mig inte alls de som kommer och kör på lättaste på motionscykeln och trampar som om man cyklar i nedförsbacke. Då skulle de ju vara bättre att gå ut och ta en promenad.
Jag tränar inte för att jag ska känna mig bra, utan för att faktiskt bygga muskler och bli starkare och då måste man ta i och anstränga sig, då måste det vara tungt.*Morr*

Egentligen tänkte jag låta inlägget handla om träning och inspiration, men nu är jag mest pisst off. Fick just mail från Göta kanal där jag sökt jobb att "tyvärr måste vi meddela att du inte är aktuell att gå vidare i rekryteringsprocessen". Liksom woot, jag är ju hur kvalificerad som helst för det jobbet! Fattar inte varför ingen vill ha mig *snyft*.
Får väl söka massa andra skitjobb som jag egentligen inte vill ha *djuuup suck*.

Nu är det bara stena line kvar som jag vill höra ifrån, hoppas de säger Ja, fast jag tvivlar starkt på att de gör det.

Inte glad...image9

Muskler och Motivation

Tänkte gå upp i morse när M skulle till jobbet, men sen hade jag tänkt äta frukost också och då när hans klocka ringde första gången så var jag inte hemskt trött. Men jag låg ändå kvar och sov, kände mig jättelat, men så blev det. Så jag vaknade sedan halv nio och gick upp då istället och åt för en gångs skull frukost. Något jag väldigt sällan gör, men jag måste äta innan träningen. Så det blev  crunchy musli med mjölk, ett kokt ägg (jag tycker inte om ägg så jag fick tvinga i mig det) och ett glas mjölk.
Jag köpte nämligen en bok igår om maximal muskeltillväxt, och läste på om kosten. Den påstår att man ska äta 500 kcal mer än man gör av med varje dag för att öka tillväxten. Jag vet att jag äter rätt lite, men tycker inte jag går ned i vikt avsevärt, så därför har jag svårt att äta mer. Men jag ska verkligen försöka äta de där 6 målen om dagen, och få i mig proteinet. Ska nog köpa en protein dryck också, eftersom jag är flicka behöver jag rätt mycket protein för att kunna bygga muskler bra.

Motivationen just nu är inte så stor, men jag tror de har att göra att jag har rätt stor ångest över skolan. Men idag ska jag plugga bort en del. Så jag slipper ångesten!

L+M <3 7 månader!

När min älskling kom hem så fick jag ett fång rosor!
Självklart så undrade jag ju varför.
Vi firade ju 7 månader idag!! Hur kunde jag glömt bort det?!

Här är dem underbara rosorna, så underbart vackra (från en lika underbart vacker pojke!)


image8

Så söta!

Är dem inte bara för söta!!


Får Våfflor!


Min underbar älskade pojke, ringde och frågade om jag kunde kolla om vi hade ett våffeljärn och jag sa att jag inte hittade något. Så han ska köpa ett!! x)
Han är så underbar, älskar honom sjukt mycket!
Så nu får jag våfflor iaf!

vaffla

Vill ju ha våfflor...

Skickade ett mess till pojken som sa " Idag är det våffeldagen *hint hint*". Eftersom jag vet att pojkar har noll koll på när man hintar till dem. Fick tillbaka "Har vi något våffeljärn?", varav jag skrev att så vida inte han hade ett våffeljärn någonstans så har vi inget våffeljärn. Vad får jag tillbaka jo "Har ingen aning :) puss".
Meh, jaha vad betyder det liksom? Han kunde inte skrivit att okej då så kan vi fika inne i stan.
Fast sen vet jag att just nu är jag på ett sådant humör där minsta grej kan sluta med att jag blir förbannad och arg, så jag ska försöka ta djupa andetag och vara snäll mot honom när han kommer hem....

Snöstorm

Igår fick jag hem jackan som jag köpte på tradera, en Harley Davidson läderjacka. Fick den för 1100 kr, så snygg! Älskar den redan!

Imorse följde jag med Mållgan in till centralen, för hon skulle hem idag. Det är alltså inte lätt att hålla matvanor när man har kompisar hemma. Jag har jättesvårt för det, det är samma när man ska ut och springa och får höra "Gud vad du är hurtig". Lite samma med maten, jag försöker att inte äta onyttiga saker, men istället för att höra att man är duktig så kollas det lite snett.

Gymmade, först så "sprang" jag, har ingen aning om vad maskinen heter, i 15 min, 3 km, sen cyklade jag 15 min, 6 km, sedan körde jag hela kroppen. Jag ska nog börja köra lite olika muskelgrupper, men idag körde jag hela kroppen. Sedan avslutade jag med att "springa" 15 min 3 km. På konditionsmaskinerna gjorde jag av med 500 kcal, vilket kändes skönt.

Det är dessutom snöstorm ute, vilket inte är så bra för min plan att ta fram cykeln och börja cykla till jobbet, men förhoppningsvis töar det väl bort snart...


Min nya jacka:
image6

Påskhelg och godisafton..

Känner mig inte alls "duktig" idag. Var ute och sprang 40 minuter igår, men idag känner jag noll motivation, plus att när man har Mållgan, bållgan här så känner jag inte för det.

Hela helgen har varit väldigt dålig matmässigt också, har inte alls haft koll på vad jag har ätit eller hur mycket, plus att det har slunkit ner massor av godis. MEN till mitt försvar så säger jag att jag i vanliga fall inte äter speciellt mycket, och det känns är det påskhelg så får man unna sig, om det bara är över helgen (så det inte blir så att man börjar svulsta och sen fortsätter man fast helgen är slut). Och det känns faktiskt skönt att kunna släppa alla tankar på vad jag äter och hur mycket kcal och så vidare, även om det bara är för helgen.

Om någon vill se hur mycket jag har tränat välkommen in här:

http://www.funbeat.se/life/person/calendar.aspx?PersonID=112338

SammanfattningIgår kom ju min väldigt goda vän "Mållgan, Bållgan" ner, och idag fick jag reda på att en annan gammal klasskompis också bodde i Götet, så vi åkte in för att träffa honom. Sat och fikade på Franks hur länge som helst, snackade gamla seglingsminnen, folk som vi kände, jobb och mycket mer. Borde skriva massa roliga reflektereingar men jag gör det en annan dag då jag måste vara lite social :)

Lägger in en bild på kläderna också, hatar att bli fotograferad, då jag alltid ser knas ut!

image5
Tröja från Nice, Frankrike
Byxor från HM (Älskar dessa!!"
Strumpbyxor från Coop (köpte massa på utförsäljning för typ 20 kr st)
Slitna skor från Skopunkten
Mössan; älskar denna mössa, hittade den i pojkvännens garderob, gissa vad jag numera bor i!

*Happy*

Pojkvännens husdjur, mitt underbara x2 kommer ner ikväll! Im so happy!!
Det är verkligen något jag behöver, att få umgås med en annan trasig och knasig flicka! !

Påskafton

Min underbara pojkvän hade gömt ett påskägg till mig, så nu imorse fick jag leta igenom hela lägenheten för att till slut hitta mitt blåa påskägg! Blev så glad, förra året så sa jag att jag ville leta påskägg (var då hemma hos mina föräldrar), och de hade köpt godis men de gömde aldrig några påskägg så tillslut hade alla ätit upp godiset i alla fall. Det hela slutade med att de gömdes påskägg i alla fall, för att jag blev upprörd. Så är det att vara 21 och världens barnsligaste!
Nu är Mats ute och handlar mjölk så ska vi äta scones till frukost, jättegott!
Själv sitter jag i soffan, världens nöjdaste och äter ur mitt påskägg, men just nu slåss jag med råttorna om godiset, tror jag får ta en räd under soffan, då det kan ligga ett och annat snott drageägg där...

Hoppas alla haft en lika trevlig morgon som jag!
Mitt påskägg!
image4

Glad påsk..

Var ute på promenad idag. Kände att min kropp behövde en vilodag, så det blev en 1h och 45 min promenad i skogen istället med kameran och älsklingen. Fångade ett par påskliljor, men det var typ det, ljuset var inget hurra för.
När jag kom hem igen blev det lite sittups och 2kilos vikts övningar, inte stort, men lite ansträgning på musklerna :)

Hoppas bara det blir bättre väder imorgon, tänkte antagligen ut och springa då...

image3

the number one

Detta är då första inlägget, har haft ett par bloggar innan (enda som jag fortfarande skriver är http://blondinrapport.blogspot.com), men i och med att jag börjat träna så känner jag motivation för att börja skriva igen. Tänkte att det kan vara en bra motivation samt agera som en träningsdagbok, men till skillnad från en ren träningsdag bok kan jag även skriva om andra saker. Mina råttor, min älskade pojkvän, kläder och det jag älskar mest segling!

min träning

I höstas gick jag ned från 65 till 60 kilo, mest för att jag drog ned på maten, samt jag sprang lite grann i november. Men i januari började jag träna på gym, och sedan dess har jag gått upp två kilo i muskelmassa och har fått synligt större muskler. Nu har det blivit att jag tränat fem gånger i veckan på gymmet, och sedan ett eller två pass utöver det (ex ridning, bugg, joggning). Men jag skulle vilja att det blev åtminstode 6-7 pass i veckan.

mina råttor

Jag har (tillsammans med min pojkvän) 7 stycken råttor, de huseras i en väldigt stor bur, och när vi är hemma får de springa löst. Jag ställer ut dem så mycket jag hinner, dock kommer det inte bli så mycket i vår då det krockar med seglingar och skola.

min segling

Min stora passion, mitt liv cirkulerar kring skutsegling. Sedan2003 har jag seglat på många olika skepp, men nu är min hemma båt galeasen Britta från Uddevalla. Jag sitter med som ungdomsrepresentant, och seglar allt som oftast instruktör. Jag försöker alltid dra med folk att börja segla, för det är verkligen det roligaste som finns, så hör av er om ni är intresserade.

RSS 2.0